Arkadaşlar bizim araç Trendline paket olduğu için sis farları mevcut değil.Ben de piyasadaki mercekli sis farlarından almayı ve bunlara xenon takarak içeriye ayrı bir siviçle bağlamayı düşünüyorum.sizce nasıl olur?Maliyeti kaça çıkar?
ucuz yollu 60 tl xenon 60 tl de ayrı swcihle sisler 80 tl sis farları işçiliğede 50 tl alsalar 250 tl ye mal olmus olur. :)
Kürşat abi randıman alabilir miyiz sence? elektrik aksamda bi arızaya sebep olmaz di mi? aydınlatması da iyi olur gibi geliyo?
yok yok olmaz hiç bir sorun biraz anlıyosan kendin bile bağlayabilirsin..xenonun aydınlatması kalitesi normal ampüllere göre tartışılmaz..Ayrıca bence orjinal far anahtarına bağlat sisleri..öbür türlü dersen eğer ayrı bir anahtar swich koydurururm farlar yanmadan sisleri yakarım dersen göğüs kesiliyo oraya anahtar yerleştiriliyo bence ona gerek yok yazık arabanada.bnm dediğim gibi yaptırırsan 60 tl xenon a versen 80 tl sislere 40 tl de işçiliğe hallettirirsin.çokta tatlı durur ;)
Teşekkür ederim.onun için ayrı bi tesisat çekmek gerekiyo ben beceremem :)
bende yaptırcam yakında far anahtarına baglatıcam öyle ekstra switch sahin işi biraz
BEN YAPTIRDIM HEMDE ARABAMI ALDIGIM ILK GUN BIZIM FAR SALTERLERIMIZ SADECE ARKA SIS ICIN OLDUGUNDAN TEK CEKMELI BENDE ARKAYI IPTAL EDIP SADECE ON SISLERI BAGLATTIM SALTERE GAYET ORJINAL OLDU TAVSIYE EDERIM CIFT CEKMELI SALTERLER var FAKAT CIN MALI WE DURDUK YERE DEGISTIRMEYE GEREK YOK YANI