Golf 2 aracımın teyibi ( orjinal teyp değil , sonradan takılan cd çalar ) yerine oturmuyor , 2-3 cm dışarıda kalıyor , söktüm baktım , oturmasını engelleyen metal bir kısım var , o metal kısım engel oluyor , o ne kesilir ne de çıkarılır , baya sağlam bir parça gibi görünüyor , benim esas merak ettiğim , şuana kadar hiç benim teyp gibi yuvasına tam oturmamış bi teyp görmedim golf 2 de , acaba benim bilmediğim birşeylermi oluyor yoksa o metal kısım kesiliyormu ?
İlker bende benim teybi takmak için aynı senin gibi uğraşmıştım (Beta teyp) kaç tane kızak denedim hiçbirine olmadı senin dediğin gibi hep dışarda kaldı.Sanırım bazı teypler kızaksız oluyor. ;)
o kısım metal değil plastik bendede aynı sorun vardı sanırım kalorifere destek için bi çıkıntı. demir testeresi ile kestim ben oturttum.
burdan nasıl tarif ediyim bilmiyorum demir testeresi ile üst hizadan ve ortadan kestip kırdım.