ArkadaÅlar aracımı çizikler ve ufak çürükler nedeni ile komple boyatacaÄım. Aracın rengi mor. Yeniden biraz daha açık bir mora ve kesinlikle sedefli bir boyayla boyatacaÄım. Farklı bir renkde yaptırabilirim. Bir Ford Focus da gördüÄüm turuncu renk çok hoÅuma gitmiÅti. Turuncu rengide deÄerlendirebilirim. AÅaÄıda resmini eklediÄim aracıda ebay.de sitesinde gördüm. Sedefli ve oldukça hoÅ duruyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaÅlar.
[IMG]http://img718.imageshack.us/img718/82/b8vqbtgegkkgrhqmoknqey1.jpg[/img] (http://img718.imageshack.us/i/b8vqbtgegkkgrhqmoknqey1.jpg/)
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/4862/b8vp3ywewkkgrhqyokooeyj.jpg[/img] (http://img696.imageshack.us/i/b8vp3ywewkkgrhqyokooeyj.jpg/)
[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/6523/b8vqqo2kkgrhqiokpqeyjcy.jpg[/img] (http://img829.imageshack.us/i/b8vqqo2kkgrhqiokpqeyjcy.jpg/)
farklı bir boyaa tutrmak zor :)orjnal rengini biraz canlandır yeni boya cayır cayır yanar zaten:)
Ya bu üstteki araç çok hoÅuma gitti bnm resimlerin çıktısını alıp bi götürücem boyacıya.
MK3 dedin mi ya SİYAH ya KIRMIZI 8)
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 14 Mart 2011, 22:10:10
MK3 dedin mi ya SİYAH ya KIRMIZI 8)
BİRDE SARI KOY ARAYA :)
Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 14 Mart 2011, 22:35:47
BİRDE SARI KOY ARAYA :)
O baÅka zaten :D Ama yinede siyahın yerini tutmaz 8)
Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 14 Mart 2011, 22:41:50
O baÅka zaten :D Ama yinede siyahın yerini tutmaz 8)
yapppcaz biÅiler bakalım zmanlaa:)
Sarıda fena fikir deÄil. Koyu renkler çok çabuk kir göstermeye baÅlıyor. Tercihim her zaman açık renk.
Sarınında tonunu iyi ayarlamak lazım yoksa taksi diye çevirirler animallah :D
benim aracın rengine benziyo bu renk :) cok sedeflisi ama bu ... bu tarz boyayı yaptırdıgında boyacınla iyi geçineceksin kodunu kesinlikle alacaksın :D yoksa ufak bi boya rutuÅunda rezillik çekersin boya tutmaz :D
sossı ısımlı uyenın polosunun rengıne bır bakın . mumkunse canlı görün . sedeflı . ama abartı degıl . mükemmel bir renk tek kelıme ile :tamamdir
Biraz araÅtırdım sedefli renk sıkıntı. Ufak bi boya iÅin olduÄunda rengi tutturmak neredeyse imkansız. Oldukça ciddi fark oluyor. Baya sırıtıyor anlıycanız. Aracıda Siyaha boyatmaya karar verdim. Tamamen iÅim bittiÄinde aldıÄım farları sinyalleri taktıÄımda eski ve yeni fotoları burdan paylaÅırım. Ama ciddi zamanımı alacak.
Kolay gelsin Åimdiden, inÅallah sorunsuz bir süreç olur senin için ve güzel bi araç çıkar ortaya :D ;) :tamamdir
kararını vermiÅsin murat ama golf te benim en beÄendiÄim ren soÄan kabuÄu ve Åeker yanıÄı diye tabir edilen renkler örnek fotoda var ama bu siteye foto koyma özürlüyüm. :)