herkese öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum.arabanın kontağına basılıp ilk çalıştırdığımda arabada tekleme oluyor araba silkelenmeye başlıyor araba ısınmaya başlayınca sorun kesiliyor iki kere tamire gitmesine rağmen sorun bulunamadı çözümü olan var mı arkadaslar şimdiden teşekkür ederim ::)
benzin pompasına baktır
Alıntı yapılan: mustklc - 09 Eylül 2010, 12:07:53
benzin pompasına baktır
olabılır,arabayı mumkunse yokus asagı bırak kontagı cevır 3 4 sanıye bekle ondan sonra calıstır,kontagı cevırır cevırmez benzın pompası benzın pompalamaya baslar,ama uzun sure kulanmadınmı 4 5 saat gıbı borudakı benzın ucuyodur bı sekılde.ucunca pompa benzını ıletmez halıyle araba ısınana kadar tekler.cogu arkadasımızın basına gelıo bu sorun,bendede olmustu bı zamanlar.
polonun kronik sorunu. benzin pompası arızası bilinmiyor. ustalar marş motoru diyor değiştiriyor , akü diyor değiştiriyor. en fazla 1 ay gidiyor sonra gene arıza. benzin pompası arızalı olunca , çalışmıyor, marşı zorluyorsun böyle olunca da marş motorunu yakıyorsun. akü de zayıflıyor. eski aracımda iki kez başıma geldi. arızayı keşfettiğimde hemen sattım.
teşekkürler arkadaşlar bayramdan sonra ilk fırsatta baktıracağım..
BENIM arabada 98 polo hb.arabayı bırkaç gün kullanmıyorum sonra bıyere gidecek oluyorum çalıştırıyorum marş almıyor illa gaz vermek gerekıyıor gazı bır muddet verıyorum yoksa sönuyor...kısa sürelı parkettıgımde yanı motor sıcakken gaza gerek olmadan tek seferde alıyor acaba sorun n olabılır ve masrafım ort.kaç mılyon olur?????
benzın pompası sorunu :tamamdir kontagı cevır 4 5 sn bekle sonra calıstır arabayı,gene oluyosa al bı tane bnzın pompası degıstır
jikle müşürü aynı sorunu bende yasadım.değiştirdim düzeldi