Merhabalar,
Arabayı stop edip farları kapatmadan dışarı çıktığımda ikaz sesi gelmiyor. Bir arkadaşım kapının switchi bozuk dedi. Şu şekilde bir kontrol yaptım. 4 kapıyı teker teker açıp denedim. sadece sürücü kapısını açtığımda iç aydınlatma ışığı yanmıyor. Sanırım bu arkadaşımı doğruluyor.
Çözüm için önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
(Switch pahalı mıdır. Kapının neresindedir.)
Çok ilginç kimse böyle bir sorun yaşamadı mı acaba? Yoksa golflerde ikaz sesi yok mu?
Sence de sorunun cevabı net değil mi?
Ya becerebilen birine tamir ettireceksin ya da değiştirteceksin switch'i.
benimde aynı sorun var,bugün yaptırayım dedim 90 tl istadiler şimdilik vazgeçtim.
fiyat çok geldi çünkü.
bazı arkadaşların daha uyguna değiştirdiklerini okumuştum..
sağ arka kapı hiç açılmıyor. (http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/ynt-sag-arka-kapi-hic-acilmiyor-t13934.0.html)
Nihayet bugün switchleri değiştirdim. Artık sürücü kapısı açıldığında ışıkta yanıyor far açıksa ikaz seside veriyor. Bagajı açtığımda ordaki ışık ta yanmıyordu. Onun da switchini değiştirttim. İkisinine 90 TL aldılar. İçime oturdu doğrusu.
Alıntı yapılan: hakkut - 14 Nisan 2010, 22:19:28
Nihayet bugün switchleri değiştirdim. Artık sürücü kapısı açıldığında ışıkta yanıyor far açıksa ikaz seside veriyor. Bagajı açtığımda ordaki ışık ta yanmıyordu. Onun da switchini değiştirttim. İkisinine 90 TL aldılar. İçime oturdu doğrusu.
izmirde switchi kime değiştirttin benim de sağ ön kapıda problem var
Balçova ile üçkuyular arasında
Hakan Oto Bakım Servisi
Mustafa Yılmaz
Köroğlu Sok. No:2/D Balçova-İZMİR
0.232.2777276
0.232.2779957
arkadaşlar daha önce bendede aynısı olmuşdu switchi usta kılıdını sokdu 15 liraya temra kapının otomatını aldı kırdı icerisinden switchi çıkarıp bizim kapıya takdı 30 tl almışdı birde bu arda cam tomatik kapama takdı sonrdan onu iptal ettim iki sefer anahtar üstünde kilitledi
yanliz daha sonra benim arka kapida oldu sokup icerisini temizleyip takdım buda mumkun muhtemelen usta sizinkileride temizleyip takmiş veya yenisiyle değiştrmiş olabiliri. Geçmiş olsun :D
aynı sorun bendede var farları hep açık unutuyorum ikaz olmadığı için tesadüf balçovada oturuyorum ve dediğin yeride biliyorum yarın öbür gün uğrarım.tamiri olur işallah yenisini takınca pahalıya mal olacak sanırım.
bilgi için teşekkürler
aynı sorun bende de vardı,2 hafta önce tavsiye üzerine KAYSERİDE bir elektrikçiye gittim,şoför kapı kilidini söktü 35.000 e yaptı şu an hiç bir sorunu yok.
:)
kırşehirli hemşerim telefonu varmı benimde aynı sorun var tlfnunu yada adresini verebilirmisin?
Bende de o sorun var ikaz sesi vermiyor :( NAsıl yapabiliriz?