Incompatible Browser | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1309413026606&ref=nf)
Birde küfür ediyor.. >:( ;D
biz de kusur bulurlarsa böyle sert mi yapsak ;D
Adamda kızmakta haklı ama 3.seferde bare ücret alsalar şerefsizler >:(
Arabayıda bırak diyo. ;D
adamlar ilk muayenede her şeyi yazmış yaptırıp gelsene be adam can taşıyorsun bide insanlar sana canını emanet ediyor
Alıntı yapılan: ozmo - 02 Şubat 2010, 19:29:54
adamlar ilk muayenede her şeyi yazmış yaptırıp gelsene be adam can taşıyorsun bide insanlar sana canını emanet ediyor
Orası zaten ayrı mesele orasına ben çok sinirleniyorum tama hadi adam şunları yaptır der öteki seferde söylemediklerinden başka bişey çıkarıtr ama söylediği bişeyide bile bile yaptırmıyosan sen kendin kaşınıyosun ama bi yana adamda haklı en ufak şeyler için bile geri döndürüyolar !
Alıntı yapılan: gokhanficici - 02 Şubat 2010, 19:54:14
Orası zaten ayrı mesele orasına ben çok sinirleniyorum tama hadi adam şunları yaptır der öteki seferde söylemediklerinden başka bişey çıkarıtr ama söylediği bişeyide bile bile yaptırmıyosan sen kendin kaşınıyosun ama bi yana adamda haklı en ufak şeyler için bile geri döndürüyolar !
aslında gözümüze ufak gelen bazı şeyler çok önemli olabiliyor mesala koltuklardaki emniyet kemerleri çoğu insan yolcu koltuğunda emniyet kemerimi olurmuş diyor ben otobüsle bir yere gidiyorsam eğer mutlaka bağlıyorum devrilme ,camdan fırlama yada aracın altında kalıp ezilme gibi olaylardan koruyor yani adamlar kesinlikle doğru yapıyor.
Birdahaki seferde, söylemediklerinden başka birşey çıkarmazlar. 2 kez hiç girmedim ama sanırım yapılması gerekenleri yazılı olarak veriyorlar.
Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 02 Şubat 2010, 22:41:53
Birdahaki seferde, söylemediklerinden başka birşey çıkarmazlar. 2 kez hiç girmedim ama sanırım yapılması gerekenleri yazılı olarak veriyorlar.
Evet dediğin gibi yapılması gerekenleri eline liste halinde veriyorlar hafif & ağır kusur olarak hafif kusurları yaptırmasanda fark etmiyor ama ağır kusurlar mutlaka yapılması gerekiyor yoksa muayeneden kalıyosun mesela far ayarı diyelim kısa hüzmeli far ayarın bozuksa hafif kusur,uzun hüzmeli far ayarın bozuksa ağır kusur olarak geçiyor ve düzeltilmesi isteniyor !
Bizim aracımız yanı sıra muayeneyi yapan elemanda çok önemli kimi var adamın tipini beğenmedi diye geçirmemek için elinden geleni yapıyor ben şahsen gidince TÜV'e elemanla bu muhabbet kurayım bakalım ''Hemşerim nerelisin ya bende oralıyım ''falan gibisinden :D
*Tipik senaryomuz. Adam suçlu ama yapılan yanlışlar o kadar içine işlemiş ki doğru olduğunu sanıp çalışanları korkutmaya çalışıyor. Can taşıyorsun desen herkes yapıyor cevabını verir. "İmamlarımız(baştakiler) sürekli tuvalet tutma sorunu yaşadıkları için memleket göl oldu herkes içine ediyor.
*Diğer taraftan bilindik devlet kazığı arkadaş geçemiyorsa 3.de bir daha para alırmış. Adam anlamamış olabilir herkes bir seferde anlıyabiliyor mu? Atıyorum Yazdın oraya farların lümeni düşük herkes teknik terim bilemez ki. Deneme sayısı 2den fazla olmalı.
*Tüv de de rüşvet başlamış. Komşunun da minibüsü var vermiş 500tl, hem o gün işinden olmamış hemde kalanı rüşvet olarak bırakmış.
yarın öbürgün bütün fabrikalarımız, işleyen her işletmemizle de bu hale geleceğiz. telefon hatlarında sorun çıkacak, arap bir müşteri temsilcisi açacak, şekerimiz kalmayacak ingilizce isteyeceğiz şekeri satış ofisinden, başladık, sonumuz hiç iyi değil.... :-[ çok mutsuzum, çok
Aynen abi korkuyorum artık zamanında Manda ve Himayeden kurtardık paçayı ama,
Yavaş yavaş kendimiz gidiyoruz allah sonumuzu hayır etsin..
Başımaza yine Atatürk gibi ulu bi öndermi gelmesi gerek tekrar bilmiyorumki..
kalitesiz adam seni >:(
Alıntı yapılan: panik - 11 Şubat 2010, 23:19:50
yarın öbürgün bütün fabrikalarımız, işleyen her işletmemizle de bu hale geleceğiz. telefon hatlarında sorun çıkacak, arap bir müşteri temsilcisi açacak, şekerimiz kalmayacak ingilizce isteyeceğiz şekeri satış ofisinden, başladık, sonumuz hiç iyi değil.... :-[ çok mutsuzum, çok
hayır çağlar, yanlış düşünüyosun. devletin ne işi var kağıt üretmede, şeker üretmede, sigara rakı üretmede. bırak kim neyi nası üretiyorsa üretsin satsın, devlet sdece denetlemeli! denetimini düzgün yaparsa herşey düzgün yürür. olması gereken de bu.
Özelleştirme bence doğru yapılmıyor. Devletin bırakmayacağı şeylerde var. Aç insanlar, bakıma muhtaç tüm canlılar, eğitim alıp kariyer yapabiilma, ücretsiz tedavi görme buda benim fikrim.
Ekonomi (http://www.hazine.org.tr/ekonomi/gosterge2004.php) (HAZİNE.ORG dikkat ederseniz devletin verileri yani)
$ 658.786 mr 2008 yılı GSYİH büyümüşüz.
$ 301.5 milyar 2004 yılı GSYİH
Cari açık -$ 15.6 milyar (2004)
Mal ithalatı (FOB) $ 97.2 milyar (2004)
Mal ihracatı (FOB) $ 62.8 milyar (2004
Cari açık $ -41.623 mr
Mal ithalatı (FOB) $ 202 mr
Mal ihracatı (FOB) $ 132 mr cari açık veriyoruz. Sürekli açılıyoruz
onur ben herhangi bir kesimi savunmak için yazmadım o yorumu, sadece benim fikrim o. senin yazdıkların tabiki doğru, hele ki ankaradasın neler olup bittiğini bizden daha iyi duyma görme şansına sahipsin. o benim naçizane fikrim. hala da öyle düşünüyorum, herkes para derdine düştüğü için, ötekisi için banane ya dediği için biz bu hallerdeyiz..
Tamam kardeş anladım biraz yumuşattım yazıyı, sende kusura bakma direk sana değil. Herkes düşüncelerini söyleyebilmeli başkalarına zarar vermeden yaşayabilmeli demokrasi bu değil mi? Kolay para hırsından güelim ülkemiz ne hallerde 10larca yıldır.
ben bu aralar ehliyet konusuna takmış durumdayım gerçi ben kendimi kurtardım ama bizden sonrakiler ne yapacak??
devletimiz karar almış demiş ki:bundan sonra ehliyet almak için en az lise mezunu olunacak...
şimdi soruyorum bu kararı alan kişilere okumuş adam neden şöför olsun?ülkemizde bi anket yapılsa dolmuş otobüs taksi şöförlerinin en az %70 i ilköğretim mezunu...şimdi adam sırf şöför olmak için liseyidemi okuyacak?bizim ülkemize şöförde lazım ama böyle giderse şöför olmak için bile insanlar üniversiteye gitmek zorunda kalacak?... böyle aşkın ızdırabını :)
Amaç eğitim arttı göstermek. İlköğretimde 2.kademede öğrenci bırakmak imkansızla eşdeğer. Sürekli baskı var, bırak sınıfta bırakmayı göstermelik başarı için zorla not yükselttiriyorlar. Ama sınavlarda bol bol sıfır çekiyoruz. Liseye bir başvurulsun nasıl olsa bir şekilde "bitirttirilir". Doslar alışverişte görsün diplomalı cahil iyidir!!!