Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: efsane - 07 Ocak 2010, 21:42:12

Başlık: camurluk agız genışletmesı hakkında
Gönderen: efsane - 07 Ocak 2010, 21:42:12
arkadaşlar 40-60 yay  takmayı duşunuyorum  jantlarım 15 bbs var  ayrıyetten de bır tk da 13 borbet takmayı düşünuyorum çamurluk agızlarını ne kadar actırmak gerekır bellı bı olçü var mı  varsa mumkunse ön ve arka olarak belırtırmısınız ayrıca ızlenmesı gereken bı püf nokta varmı malum ustalar kolaya kacmasını severler.  kesınlıkle surtme yapmaması lazım  aile aracı şimdilik :)
Başlık: Ynt: camurluk agız genışletmesı hakkında
Gönderen: ccc_mk1 - 08 Ocak 2010, 00:51:57
jantın et'si ve ofsetine göre ayrıca kişinin zevkine göre değişiyo :)jant lastiği takın araca ona göre istediğiniz şekilde açın derim ben.
Başlık: Ynt: camurluk agız genışletmesı hakkında
Gönderen: Han - 08 Ocak 2010, 03:09:26
bir 5 cm açmak gerekir ortalama 13" borbette ;) tabi keyfe göre açmak farklıda olabilir ama en azından 3 cm şart ;) bbslerde standart boyuttaysa yani 7j yada 8j ise sanırım hiç açtırmadanda tablirsin yada içteki kanlaları ezdirmen yeterli olabilir ama 13" borbette açman şart ;) istersen benm borbetleri verelim sana :P
Başlık: Ynt: camurluk agız genışletmesı hakkında
Gönderen: ccc_mk1 - 08 Ocak 2010, 03:14:43
ben çok açmadım lastiklerin dışarıda kalmasını sevdiğim için :) baya bi setleştirmek gerekecek sanırım amortisörleri.
Başlık: Ynt: camurluk agız genışletmesı hakkında
Gönderen: Han - 08 Ocak 2010, 04:07:27
ama senin taktığın jantın et i başka bu borbetlerin et i başka resmen 5 scm orjinal çamurluklardan dışarıda neredeyse :D seninkilerin biraz daha içeride jantın arabanda ;)