arkadaşım harbi geçmiş olsun aynı sorunla bende iyi uğraştım bendede golf 2 kasa 86 model var bizim arabaların en zayıf yanı fren sistemleri benim geçen sene yaşadığım ne varsa sende yaşamışsın bizde çok
uğraştık ana merkez aldık taktık olmadı fren havasıydı ayarıydı hidrolik yağı idi derken zaman ve para mevhumu artı çekilen stres derken arızanın limitör den olabileceğini tespit ettik.bir kere türkiyede ist.da
bizim arabaların limitörü kesinlikle yok aksarayda sormadığım yer kalmadı çıkma olayınada güvenemedim.
acayip yüksek fiyat çektiler çıkmacılar. Benim tamircim ist.sultançiftliğinde bir frenci tavsiye etti atladık gittik
fren limitörü söküldü yanlış hatırlamıyorsam limitör 4 kanallı imiş aracın yük durumuna göre frenlemede dengeyi sağlıyormuş.limitör iptalinde araç ile fren yapıldığında spin atma ihtimalin yükseliyor o yüzden limitörsüz olmaz gelelim bizim yaptığımız işleme limitörün tamiri olmuyor ama usta limitörün içini açtı 2 ad silindir ve piston var pistonların çevresinde yer alan 22 yaşındaki plastikleri iptal edip tornacıdan alınan yardımla 2 ad plastik conta gibi sekman ayarladı limitörü toplayıp yerine taktı.hidroliği tamamlandı havaları alındı ve arabanın frenleri oldu bendende 50 ytl para talep etti çoçuk gibi sevinmiştim arabanın frenleri oldu
diye ustadan allah razı olsun usta yaptığı işe 1 yıl garanti verdi.eğer yine arıza olursa reno megane 4 kanallı
limitör takıp sistemi o şekilde çalıştırabileceğimizi anlattı.ist olsan sana yerini tarif edicem kesin olayı çözersin ismim abdullah cep tel 0533 732 67 40 elimden geldiğince anlatmaya çalıştım kusurumuz varsa
affola