Anket

SİZCE HANGİSİNİN ALIM-SATIM PİYASASI DAHA HIZLI

VW GOLF MK4
2 (100%)
HONDA CIVIC 1.6 IES
0 (0%)
TOYOTA COROLLA GLI
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 2

Gönderen Konu: SİZCE HANGİSİ : GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -  (Okunma sayısı 30738 defa)

Çevrimdışı serhat

  • İleti: 1228
    • Profili Görüntüle
Ynt: GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -
« Yanıtla #84 : 14 Aralık 2012, 18:53:40 »
Çocuk gibi trbemi giriyorum ? sanırım sen avatarındaki yaşa sahipsin duygusal ergen  :) bitsin diyip hala bıdı bıdı yapmaktaki gayen nedir bitirdim susturdum falanmı oluyor ? Tekrar söylüyorum zoruna giden kısmı Civic ile Golf ü geçmekse , Ken block değil standart Ahmet  Mehmet yada Eren olmak ve standart bi sürüş zaten yeterli  benim kastettiğim oydu …sanki getririn Şahini şu Bmw nin aklını alayım dedim  :) vay efendim sen ken block musun :) bide neye fitil oluyorum biliyomusun şu okuma yazma bilmeyenler girerya en çok şu diyologlara…neyse…Ben zaten yaşımın olgunluyla severek bindiğim arabamı eleştirebiliyorum peki sen bunu yapabiliyomusun ? bence gayet ortada.

Bittirdim falanda demiyorum yazdığın kadar yazacak kelimem var kardeş :)
avatarımda yazan yaşın maneviyatını bilmeden konuşma sıkma benim canımı yaşın kadar beyin hücren kalmış kafanda aptalca kendi kendine onu bunu geçerim diyen sensin okuma yazma kimin bilmediğide ortada kendi yazdığının ne anlama çıktığına bak bana duygusal ergen diyosun sanırım sende orta yaş bunalımı başlamış çok büyük görme kendini çapın kadar konuş lafla peynir gemisi yürümüyo duygusal ergen gibi kendi duygularını tatmin etmek için beni o sözünü ettğin arabalarla hiçbi golf bora geçemez diyosun tatmin oldunmu olmuşa benziyosun bence aptal aptal konuşarak bi yere varamıycaksn sesini kes bulaşma daha fazla seni insan yerine koyup efendice kaçkez kapatalm konuyu dedik ama çirkef her türlü sıçrıyo işte bas git kısaca benden bulma ;)
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2012, 18:54:39 Gönderen: serhat »
WOLFSBURG STYLE ;)

Logged

Çevrimdışı akdenizli

  • İleti: 67
    • Profili Görüntüle
Ynt: GOLF4 - HONDA 1.6 İES - COROLLA GLİ -
« Yanıtla #85 : 14 Aralık 2012, 19:24:16 »
her zevki tatmışsın anlaşılan. normal insanların tatmaması gereken zevkleri de tatmışsın. ne bileyim konuşmandan faşo olduğun da aşikar zaten. kişi kendinden bilir işi. ısır kopar filan. bizim gibi normal insanların yapmadığı şeyler. sen yapıyorsun anlaşılan. biz bıçakla keseriz ağzına tıkarız adamın. senin gibi ağzımızı kullanmayız.

dip not: faşo kelimesinin anlamını bilmeyebilirsin. kibar feyzo filminde kemal sunal güzel açıklamış. izle bak kendini bulacaksın tanımında.

http://www.youtube.com/watch?v=wVCGq6pFKPY
lan bi siktirgit kesermiş bilmem ne yaparmış gelde buraya yap amına kodumun yerinde ban ne yapacaksan kaldır götünü gelde yap benim senin gibi toplarla uğraşacak zamanım yok bundan sonra. senin yüzünden modifiyeden soğuyacam göt herif. konuyuda sildireceğim zaten.
Bana aklı başında bir insan gösterin, onu sizin için tedavi edeyim.  (Carl Gustav Jung)