Gönderen Konu: Motor Takozu  (Okunma sayısı 3787 defa)

Çevrimdışı vwbora23v5

  • İleti: 7
    • Profili Görüntüle
Motor Takozu
« : 29 Temmuz 2011, 18:01:20 »
Arkadaşlar geçen gün yokuşta ani bir fren sonrasında aracımdan ses gelmeye başladı. Sesin önce egzosdan geldiğini sanmış olsamda araçta titreme olmasıyla bu konudaki yanılgım geçti. Aracın kaputunu kaldırıp sorunu buldum aracın motoru yükselmiş. Kaput açıkken motordan ses gelmiyor . Kaputu kapattığım zaman motor yükseldiği için kaputtan ses geliyor malum. Motor takozlarından biri oynadı büyük ihtimalle bana nasıl bir masraf çıkarır arkadaşlar teşekkür ederim.

Logged

Çevrimdışı Serhat4Motion

  • İleti: 237
    • Profili Görüntüle
Ynt: Motor Takozu
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2011, 19:08:33 »
3 ayrı takoz var orda hangisi gidikse onu degiştir , en ucuz şekli . ama uzun süredir bu şwkil kullanılmış ise mutlaka digerleide birinin yoklugunda hırpalanıyor dolayısıyla ozaman ücünü birden değişmen gerekebilir.solda kayısın orda 1 sagda aştta iki ve arkadan ücüncü takoz kulak mevcut.kalitesiz malzeme almamanı tavsiye ederim bana h,c sorma marka murka ben TRde degilim.mutlaka anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana....

bir not daha.. aracı kaput acıkken calıstır gaza yüklen boşta iken .yada  vıtese tak kalkıyor gibi yüklenmeyi dene önce ilere dogru 1e tak yani motor nereden ayaklanıyor . olmadi geriye tak öyle yüklen,yeriini keşfetmiş olursun tamam. yoksa keklemesinler yani hepsi gidik diye..ha hepsini degişsende fena olmaz buda göreceli bi durum kontrol şart.

Çevrimdışı vwbora23v5

  • İleti: 7
    • Profili Görüntüle
Ynt: Motor Takozu
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2011, 01:15:22 »
uzun zaman giremedim nete evet alt takoz cıkmış düşündüğüm gibi pek masraf çıkarmadı çok şükür teşekkür ederim :)