Gönderen Konu: Yedek Parça Ve İç Aksesuar (Fiyat, Tedarik ve Montajları Hakkında)  (Okunma sayısı 5218 defa)

Çevrimdışı MURATGURSES2000

  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhabalar! Öncelikle kendimi yani yeni golfümü tanıtayım: 2003 model, pasifik 1.6, 74.500 km'de, ful yetkili servis bakımlı(doğuş oto-vosmer gaziemir-izmir), gümüş gri, 22.300 Tl.
Aracı alalı daha 1 hafta oldu. Bir tane de 93 model golf 1.9 GTD var o da memlekette(Bulgaristan) duruyor.
Araçta(golf4) birkaç aksesuar değiştirmek istiyorum. Ön kapı iç kolları, 2 adet cam kaldırma düğmesi ve birkaç iç aksesuar daha.
Bir de sanırım motor kulağı değişecek çünkü viteste sarsıntı var(bunu servisinde halletmeyi düşünüyorum).  
Özellikle iç aksesuar konusunda tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.      
Orjinallik ve marka açısından ve bunları nerden nasıl tedarik etmem gerektiği hususunda yardımcı olabilirseniz çok makbul geçer. Babam sanayide montaj ustasıdır gerekirse bazı aksesuarları kendimiz de takabileceğimizi düşünüyorum.
En kolayı servisine gidip onların yapması olacak ama bu yol da bana tuzluya mal olacak gibi.
Şimdiden teşekkürler.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2011, 12:00:57 Gönderen: MURATGURSES2000 »

Logged

Çevrimdışı serhat

  • İleti: 1228
    • Profili Görüntüle
vitesteki sarsıntı nasıl bişey şanzuman kulaklarındanda olabilir ön kapı kolları soyulmuşsa yenisi genelde takım olarak satılır ve biraz pahalıdır onun yerine kapı kollarını sök kolay sökülüyo ve iyi bi kaportacıya git zımparalasın plastik astar atıp mat siyaha boyasın tak yepyeni olur iç aksesuar zevkine kalmış 3M karbon kaplama yaptırabilirsin cam kaldırma düğmelerini istanbul oto2000 ümraniyeden siparişle temin edebilrsin çıkmacıdır kendileri her türlü yedek mevcutturn hayırlı olsun kazasız belasız cezasız :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı MURATGURSES2000

  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
Sağ olasın Serhat!

Çevrimdışı MURATGURSES2000

  • İleti: 6
    • Profili Görüntüle
vitesteki sarsıntı, gaza sertçe yüklenince vites kolunun kasılması şeklinde oluyor. forumdan edindiğim diğer bilgilere göre sorun motor kulağında olabilirmiş. senin dediğini de değerlendireceğim.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2011, 17:57:30 Gönderen: MURATGURSES2000 »

Çevrimdışı ibolution

  • İleti: 137
    • Profili Görüntüle
geçenlerde frenlerden ses geliyordu. arka kaliperlerin bittiğini bu şekilde hareket etmemin dahi çok kötü olabileceğini söyledi usta. 60 tl ye değiştirttim ve frenler gerçekten çok sağlam oldu tekrar ve ses tamamen gitti. önlerde problem yok dedi, neden olabilir acaba? arkalar gidik iken önlerin problemsiz olması?