1.7 dti opel corsa

Başlatan METiN, 12 Mayıs 2009, 11:15:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

METiN

Tunc, sana tesekkur etmeyi unutmusum usta :) tesekkurler verdigin bilgiler icin,

sicak bir temmuz ayiydi, yillardan 2007.ydi ve biz bu arabayi gidip Tunclla birlikte besiktastan almistik :))))
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Mete35MkII

başın sagolsun metin abi
ve hayırlı satışlar...
,...,,,

METiN

Mete sagolasin kardesim, dostlarimiz sagolsun...

METiN

Arkadaslar arabami bugun sitemizden Mustafa kardesime teslim ettim, hayrini gorur insallah, ilgilendiginiz icin sagolun varolun...

Halil Kara

Alıntı yapılan: METiN - 16 Mayıs 2009, 01:29:51
Arkadaslar arabami bugun sitemizden Mustafa kardesime teslim ettim, hayrini gorur insallah, ilgilendiginiz icin sagolun varolun...

Hayırlı olsun Metin Abi,
Mustafa Bey size de hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah, güle güle kullanmanız dileği ile...

kesik44

Metin abi başın sağolsun herşeyin hayırlı neticeler getirmesi dileğiyle...

METiN

Sagolun kardeslerim, cumlenizden Allah razi olsun, hepimiz icin herseyin hayirlisini versin Yuce Mevlam.

escocem

alana da satana da hayırlı olsun her iki taraf içinde daha iyileri olur ilerde umarım..

ogundmr

Full depo ıle kac km yol yaptın acaba ?

METiN

Valla full depo ile hic olcecek zamanim olmadi ama en son 50 tl.ye 370 km yol yapiyordum sehir icinde, 100 liraya fullendigini hesaba katarsak 750 km yapiyor sehir icinde, sehir disi 1000.i bulur diye tahmin ediyorum.. 1.7 olmasina ragmen cok basarili bir arac, hem az yakiyor, hemde muthis suratli gidebiliyor.

mertkoray

şimdi nasıl bi araç almayı düşünüyorsunuz