Ankara'da motor ve kaporta ustası

Başlatan dave123, 08 Mayıs 2009, 15:07:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dave123

Arkadaşlar herkese selamlar, hürmetler...

Geçenlerde aklıma geldi de bir sorayım, aydınlanayım istedim:

Ankara'da işçiliğine ve fiyatına güvenebileceğimiz memnun kaldığınız motor ustalarınız ve kaporta ustalarınızı paylaşır mısınız?

kazasız belasız günler...

freegane

Kaporta ustası ve boya ustasını tek geçerim. Fatih Kaporta ve boyacısı Kadir abi.Arabam dört dörtlük olsunda parası mühim değil diyenlerin adresi.Motor ustası olarakda Özdem vw ve İbrahim abi iyidir :tamamdir

dave123

Gani kardeş, söylediğin ustaların adreslerini de verir misin?

Teşekkürler

freegane

valla tam sokak olarak bilmiyorum,özden oto şaşmaz postanesinin orada. kime sorsan gösterir,en son gittiğimde kapıda Corrado yatıyodu bilmiyorum hala duruyormu :D Kaporta için dersen şaşmaza girince doğru gidiyorsun hiç sapmadan düm düz git sağ tarafta opet var onu filan geçiyosun yolun bittiği yerde sola dönüp(zaten başka seçenek yok orada :) ) yukarı çıkıyorsun soldan ikinci sokakta Fatih kaporta dedinmi zaten herkes bilir onu orada.

G60

Özdem Volkswagen
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi
1. Cadde 22. Sokak No:37
278 02 38 - 278 14 23
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

serhataslaner

merhaba arkadaşlar bana göre ANKARA nın en iyi motor ustası benim ustam
YENİ VOKSWOGEN Yakup USTA
Adresi : İvedik Organize Sanayi 30. Cad. No:127
Tel: 0312 394 15 06
İşçilikte daha iyisini bulamayacağınıza garanti veririm.

ozkan_misirli

Muammer ustayı motor için tavsiye ederim. Şaşmaz'da Onur Oto. İpek Ladayı sor onun yakınında herkes tarif eder. İstanbul yolundan şaşmaza dönünce 50 mt ilerde  ikinci sağdan dönünce(hatta trafo var orada ) dördüncü dükkan olması lazım .  Yanında egzostçu da var.
Tavsiye ederim.
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

ismailtunca81

EKİM ÖZEL SERVİS  Özgür  usta  kendisi  vw  ustası  olmasının yanında  vw  yi  yaşayan bir  adam 
8.sokak  şaşmaz 

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ