Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mercedes Benz s320 Long Hakkında bilgi? - Sayfa 2

Mercedes Benz s320 Long Hakkında bilgi?

Başlatan STAK67, 03 Ocak 2011, 04:02:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustklc

aaa manda kasa mersedez. ne yakar bu şimdi.

bugun birisinin  bmw 520 sine (yan koltuğa)  bindim. araç 6 silindirli 2300 cc deli yakıyormuş. sahibi gazda 350 kuruş yakıyor diyor. adam gaz basmıyor mubarek rolantide götürdü bizi. ben yan koltukta fitil oldum. adam aracı yerçekimi kuvvetinin etkisine bırakmış, gaza accık dokunuyor araç bir süre gidiyor onla sonra bir daha.   ;D
Araba binmek içindir..

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: mustklc - 03 Ocak 2011, 18:37:19
aaa manda kasa mersedez. ne yakar bu şimdi.

bugun birisinin  bmw 520 sine (yan koltuğa)  bindim. araç 6 silindirli 2300 cc deli yakıyormuş. sahibi gazda 350 kuruş yakıyor diyor. adam gaz basmıyor mubarek rolantide götürdü bizi. ben yan koltukta fitil oldum. adam aracı yerçekimi kuvvetinin etkisine bırakmış, gaza accık dokunuyor araç bir süre gidiyor onla sonra bir daha.   ;D

2.0 gti 16v 150 hp 4 silindir şehir içi yaklaşık 300 kuruş :D Basarsan vay hallineee :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Mk1GTI

Yav çok saçma bi başlık olmuş. O kasayı almayı düşünen adam Benzinin kaç para olduğunu bilmeycek birisi olması lazım bırakın LPG taktırmayı. Buna neder büyükler AYRANI YOK İÇMEYE TATTERAVANLA GİDER ÇİŞE :D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

STAK67

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 03 Ocak 2011, 19:48:43
Yav çok saçma bi başlık olmuş. O kasayı almayı düşünen adam Benzinin kaç para olduğunu bilmeycek birisi olması lazım bırakın LPG taktırmayı. Buna neder büyükler AYRANI YOK İÇMEYE TATTERAVANLA GİDER ÇİŞE :D :D :D

abi niye öyle dedin şimdi :D çok pahalı arabalar değil ama çok kaliteli :D 

suskun

ben uzun süre kullandım hasan S serisi hala kullanıyorum S 600 özelden görüşelim uzun sürer burayı doldurmayalım :tamamdir
erşan abide yanlış konuşmamış aslında bize ters sadece yakıtla bitmez işi
H.G WORKS

STAK67

tamamdır gereken bilgiyi hamit abiden aldım sağolsun :) bizi aşan araçlar bunlar :D

suskun

H.G WORKS