Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SATILIK GOLF MK3 GTI

SATILIK GOLF MK3 GTI

Başlatan KUCUKSU, 05 Mayıs 2009, 00:18:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KUCUKSU

Merhaba Arkadaşlar,
1997 model mk3 gti ımı satıyorum.
138800km de kazasız, boyasız diyemiyorum kaputu ciziklerden dolayı boyandı. ( kesinlikle kaza vs yok, her türlü usta da anlar zaten) 20.yıl serisi sedefli siyah bir makine.
Biriki senedir satıp satmamakta karar verememiştim.Sürekli seyahateden biri olduğumdan GTI ile seyahat pek mümkün olmuyor.
Sorularınız olduğunda memnuniyetle cevaplandırırım.

Aracın motorunda hiçbir modifiye yoktur.
Üzerinde hella ikili farlar, fk kırmızı beyaz stoplar, eibach-3 yaylar, ziebart cam filmi, simota kutu içi filtre dışında extra bir şeyyoktur.

Aşağıdaki linkten de aracı görebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/gti_20_jahre_edition-26WQQaXQQ13816355WQQpXQQdisplayitem

Selamlar..

yellow_driver

Ouzoo

En güzellerinden biri, tek eksiği sunroof o da olsa ömürlük.Umarım en az sizin kadar kıymetini bilen birine gider
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

KUCUKSU

Teşekkürler Arkadaşlar.

mördak

hayırlı satıslar ıste mk3 gti budur cok mantıklı bı araba.

OffLineR

üzülüyorum ben bu satılık ilanlarını görünce.
Yorum yazmak da zor geliyor ama ihtiyaçtan olmasaydı da satılmazdı diye düşünüyorum.
Dilerim kıymetini bilen birine gider.
Hayırlı satışlar dilerim.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

golf-line2

satılmasın ya  sonra bana sayısaldan para cıkınca etrafımdaki bütün satılık güzel ender bulunan vw leri toplıcam :sevgi:

mawi sularda yüzüyor hayalim ;D :D

OZGUR.K

Araba ok gibi valla.

kesik44

Hayırlı satışlar araba mükemmel ötesi..

nefret35

hadi hayırlısı noluyo ya bizim gti lara ???

OZGUR.K

Ne kadar yakıyo km'de bu MK3 GTı lar? Acaba fazla yaktığı için mi satıyo arkadaşlar?

yavuzz

bende vardı 100 km de,10-12 litre arası yakıyordu..

Mk1GTI

Alıntı yapılan: yavuzz - 07 Mayıs 2009, 09:14:52
bende vardı 100 km de,10-12 litre arası yakıyordu..

Kullanıma göre değişir bu... Normal kullanım aile kararı diyelim 9lt yi geçmez...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

KUCUKSU

Şehirlerarası 8,3 LT ( 120 km) , 7 LT ( 90 km)
Şehiriçi 10 -11 LT