Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ats cup!!! - Sayfa 2

ats cup!!!

Başlatan escocem, 30 Nisan 2009, 00:56:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

jantları bu gün kavga dövüş aldık adamdan gidip...istedimki biraz daha uygun fiyatlı olsun turgut arkadaşımıza faydamız dokunsun ama olmadı..anca lastikleri kopardım zarla zorla...kardeşim lastikler ile göndericem fakat lastiklerin pek bi halleri kalmamış sadece hemen bi üzerinde görmek istersin belki diye birlikte gönderiyorum aman güvenip onlara hız felan yapma taş yapalım derken baş yarmayalım..muhtemelen yarın kargo yada otobüsle yola çıkıcaklar :sevgi:ufak tefek çizikler sürtmeler vb mevcut fakat parlatırken yok edilir onlar..

Mk1GTI

Yahu cem bunlar nasıl ATS... Bi bilgi versene bana... Değişik bunlar....
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mayıs 2009, 16:01:40
Yahu cem bunlar nasıl ATS... Bi bilgi versene bana... Değişik bunlar....
Delik sayıları bunların 7 normallerde 8 değilmi en azından benimkiler ve gördüklerim 8 tane ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

escocem

arkadaşlar jantlar gotti cup   :sevgi:

lostys

o ne oluo ? gotti cup ?

taha_jetta80

ats cup değilde gotti cup demekki :D

taha_jetta80

erşan abi sen bi başkasın valla.... :)

mecamir

ats cup ats'nin düzenlediği yarışlarda kullanılan jant, gotti cup da yine ats'nin gotti cup adıyla düzenlediği yarışlarda kullanılan jant? :D

Mk1GTI

Bunların sıfır fiyatı 1000€ cuk kaliteli markalardan birisi alana hayırlı olsun.... Param olsa idi ben el koyardım :)   15" 7J ET25 bunlar takmadan önce yaylanın ve çamurluk ağızlarını biraz ayarlayın...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

panik

yau erşan abi msnini bi açsan diyorum, mail boxun da dolu!!!

TARGET

cem kardeş teşekkürler. en azından kıymet bilen ellerde artık jantlar. dodik plastiklerinide yeni takmıştım bir ayar çekicez artık spor yay ve amortisör şart artık. tabi önce lastik lazım malum bizim küçük golfçü var arabada. erşan kardeş sanada teşekkürler iyi dileklerinden dolayı... cem nihat abinin telefonunu özelden mesaj attım. :tamamdir
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

Mk1GTI

Girdim msn deyim çabuk :D