mk3 GTI için önerileriniz / resimler 3. ve 4. sayfada :)

Başlatan CeM öZeR, 27 Nisan 2009, 13:21:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CeM öZeR

Arkadaşlar günün sonucu katalizör iptali ve son susturucudan sonra açık hava filtreli 206 GTI'la denemeden sonra 3 boy çaktım mesafeyi bilmiyorum ama benim hızım 3 de 140 a geldiğinde rahat aradaki fark 3-4 boy civarıydı ve daha açılırdıda.Ayrıca dyno ölçümlerinde aracım 144.7 hp çıktı.  :tamamdir İyi forumlar.  ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

mördak

bu araclar dynoda az ps verıyo nedense kafana takma 106da sonuc aynı 206 gıbı cıkar emınım.

CeM öZeR

Arakadaşlar araba kirden gözükmüyo ama yinede şimdilik sadece 2 fotoğrafı var :) fotolar tel çekimi olduğu için çok kötü ama neyse. :)

OffLineR

Oy oy oy fotolar dyno'da çekilmiş :D :D :D
Maşallah, nazar değmesin.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

CeM öZeR

Alıntı yapılan: mördak - 30 Nisan 2009, 19:40:24
bu araclar dynoda az ps verıyo nedense kafana takma 106da sonuc aynı 206 gıbı cıkar emınım.
Hp 144.7  çıkmasına rağmen torku tam hatırlamıyorum ama 176 ydı sanırım.Arkadaşlar ölçümden önce 130 hp çıkarsa öp başına koy diyolardı bende 135 civarı çıkar diye tahmin ediyordum ama ağzım açık kaldı. :) Helede 206 gti a 3-4 boy koyduktan sonra aracın ne kadar diri olduğunu anladık :) Sırada kısa şanzıman ( 13 59) + açık hava filtreli dynoda 121 hp çıkan 106 GTI var bakalım en yakın zamanda sonuçları bildiririm.  :tamamdir

Bugia35

bu arac ıcın tel.den sahıbıyle gorusmustum demek sen aldın hayırlı olsun. bu tur araclar ender sıteden degerını bılen bırısının alması daha guzel.  cıcı makına dımı osman..!

cabrio63

jantlar da çok şık güle güle kullan :)

G60

Hayırlı olsun. Jantlar da çok yakışmış, bundan sonra da yaylanır artık.
Dyno sonucu da gayet güzel.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

CeM öZeR

Arkadaşlar 106 gti faciası yaşamış durumdayım daha yeni geldim.0 dan kalktık 70 e kadar burnum öndeydi ama kısa şanzımanın ona verdiği avantajdan dolayı  sanırım 3. vitesin ortalarında arka tamponunda kaldım...  :-[

oguz oktay

olur böle seyler üzülme cem kardesim

Ouzoo

2000cc/16v 206ya 4 boy atan makina 106ya nasıl takılıyor..ne var şu farelerde anlamadım gitti   >:(
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

oguz oktay

adaşım adı üstünde fare  :bekleriz:

freegane

sıkma canını Cem,70'e kadar burnunun önde olması bile çok iyi,ben daha beter sonuç bekliyordum   :tamamdir arabanın maşallahı varmış,biraz daha bassanız sen giderdin emin ol. Arabanın şimdi bi yazılıma mı ihtiyacı var ne ;)