Golf IV arka stop lambası

Başlatan bendiren, 26 Nisan 2009, 15:20:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bendiren

Arkadaşlar benim 2002 model comfortline Golf'üm var.Arka stop lambasıyla ilgili sormak istediğim birşey var.Benim aracın stop lambasındaki sağ-sol sinyal ampulünün bulundugu bölüm sarımsı bazı araçlarda o sarı bölüm siyah bu modellemi ilgili yoksa başka bi açıklaması varmı? Ayrıca o stop lambalarını bulabileceğim bi yer biliyormusunuz (yalnız çıkma olması daha çok işime yarar orjinalini sordum 220 tl istediler)

bendiren

teşekkür ederim ya evet aradığım şey bu işte ama fotonun sağında bulunan stop lambasında çatlak var ya  :( ben bu tür şelere çok önem veririm çatlağı bırak araba tozlanınca içim acıyor :)

OffLineR

Al sen de bizdensin :D :D
bulursun sağlamından.
Araştır biraz.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

bendiren

:) ya aslında burda çok var dışarda yaşlı yaşlı adamların aracında onlardan birinden isticem adamın jantı yok jant kapağıyla dolaşıyor ama stop lambaları sport nasıl sinir oluyorum  :( :)

cesimoglu

eğer elinden iş gelirse git sprey boya al kırmızı yada siyah sarı olan yerleri boya

bendiren

zaten şu anda öle boyanmış ama hoşuma gitmiyor orjinali daha hoş duruyor

OffLineR

Boyalı güzel olmaz.
Filmli olsa neyse :)
Üzerindekileri sat 100 YTL koy orjinal sıfır al :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

bendiren

benmkileri alırlarmıki 100 tl ye acaba:S

bendiren

ARKADAŞLAR ÇAREYİ SIFIRINI ALMAKTA BULDUM...İSTEDİGİM STOPLARI GETİRTTİM YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

golf4-32

arkadşlar orjinal stopları nerden temin edebiliriz ben bulamadım söktüm arabadan ama  arkada yazan kodu aradım bulamadım

PROshield

Alıntı yapılan: golf4-32 - 31 Ekim 2012, 00:03:25
arkadşlar orjinal stopları nerden temin edebiliriz ben bulamadım söktüm arabadan ama  arkada yazan kodu aradım bulamadım

Nasıl hortlatmışsın konuyu be kardeşim :) Orj stopları hemen hemen her yerde var Golf 4 Hella Orj stop de verırler

golf4-32

konu açtım silindi hemen neden olduysa:) bu arada kodu 1j6 945 111S hadi okadar basit siz bulun arkadaşlar:) bende alayım orjinali