9n Kasası Olanlar

Başlatan halotane, 25 Nisan 2009, 18:14:55

« önceki - sonraki »

m1s1r

benim araçta gaza anlık tepki vermiyor ayrıca araç çalışırken bir uğultu var sürekli tamircim benzin filtresinden diyor.. Değiştirsek ne kadar malolur bize?

legendengineer

benzin filtresi 40 tl civarı. iki bakımda bir değiştirmek baya yararlı

drift

2004 model trendline model polom var.çok memnunum.soruların olursa yanıtlarım memnuniyetle.
Polo 1.4 8V Redline Sport
Polo 1.4 16V Trendline

Disco

bende çok memnunum 9N polomdan iyiki almışım tık demedi bugüne kadar ;)

mesut7474

2005 polom var lovato lpg takdırdım 1300 km oldu takılalı ş.içi 240 kr yakıo kmde yani 1 litre gaz ile 10 km yapıyor daha yeni 40 liralık aldım 180 km sonra bitti ssabahları 2.3 km de benzinde gittim yani ortalama 165-170 km yaptım ..... bence normal bundan önce 1.3 12v toyotam vardı aynı yakıyordu ...
2005
polo 1.4. basıclıne gümüş gri
lovato lpg  43000 km

cengizhan_mk3

[img[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/2373/s7303816.jpg[/img]
By cengizhan_mk3 at 2011-10-07/img]

bununla beraber aynı motor hacmine sahip ford fiestada kullanıyorum 2 side 1.4 benzinli araçlar ama ford , polodan az yakıyor bunda yüzdeyüz eminim .. niye öyle bende anlamıyorum ağırlıkları aynı hacim aynı ama vw yiyor resmen ötekinin yanında  :t

formalist

Arkadaşlar selam forumda aradım ama bulamadım, 9n kasa tek kapı polom var, aracımın ön kısmını 9n3 e çevirmek istiyorum,

benim bildiğim ön çamurluklar, kaput, farlar ve tampon değişmesi gerekiyor.

Bunun maliyeti bana ne olur bilgisi lan varmı ?

legendengineer

Alıntı yapılan: formalist - 06 Kasım 2011, 19:53:31
Arkadaşlar selam forumda aradım ama bulamadım, 9n kasa tek kapı polom var, aracımın ön kısmını 9n3 e çevirmek istiyorum,

benim bildiğim ön çamurluklar, kaput, farlar ve tampon değişmesi gerekiyor.

Bunun maliyeti bana ne olur bilgisi lan varmı ?
bence o maliyete hiç girişme satıp 9n3 almaya bak:)

cengizhan_mk3

ön panel ve tampon demirinide değiştirmen gerekiyor + olrak tampon braketleri ve ayna nın orada çamurluğa uzanan üçgen plastikleride bilgin olsun..   :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

Bu arada 9n e ait çamurluklar çamurluk sinyalleri arka bagaj kapağı plastiklei iç döşeme parçaları tampon bandları vs vs vs gibi bir çok parça elimde mevcut ihtiyacı olan arkadaşlar pm ile dönebilirler  :tamamdir :tamamdir

alioztas

Benim de 1.4 Comfortline var '04, m1s1r valla bu tip araçlarda gaz tepkisi asla anlık olmuyor çünkü bunda ilk kez telsiz yani dijital gaz pedalı kullandılar o yüzden tepkiler geç geliyor :)

m1s1r

Motor yag degirtirdim ve bor attirdim baya duzelme var. Motorsilk in benzin katkilari var 3 full depoda 1 kere koyuyorum performans gozle gorulur artti.

erksev

bende varım arkadaşlar2004 modem polo1.4 tdi basicline. yeni aldım umarım allah utandırmaz sanki km si ile oynanmış gibi duruyor

night34

polo 2004 1,4 comfortline 75 hp atiker lpg'li  kullanıyorum.. gayette muayyer bir araç memnunum
polo 9n ile ilgili sıkıntısı sorunu olan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum

filinta56

var buda benım 2 yıldır kullanıyorum cok memnunum iyiki almısım yakıt super marmarıs antalya 340 km. 60 liraya gidiyorum tay gibi yolda benı tokatlayan cok az araca rastladım ama 1,4 motor dik rampalarda 3 e kadar dusuyorum tek sorunum bu