Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6n Sportline (Pamuk) - Sayfa 3

6n Sportline (Pamuk)

Başlatan Ouzoo, 28 Mart 2007, 09:52:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

+1 sportlineda diyebiliriz:)
mertin alet fena angellarıda geliyo bugün yarın eywah eywah.kardeşim bnm beaaa ;D

merttttttttt :D :D :D :D eheheh
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

TuningLINE

o angelların sahibi çok yakın arkadaşım ;) eğer ondan aldıysa tabi
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

merthpolo

the polo gti`s little brother the 101 ps 1,4litre 16v Sportline

Ouzoo

ozan abi yok buralarda göremedim ben ama  :o
burdaki emolar çok sağlam yannıs :D :D :D

TuningLINE

işlerinden dolayı Ozan pek uğrayamıyor buralara ama ben görüşüyorum arada kendisiyle

TuningLINE

merthpolo

saolunn angellar geldıqındde annıjazz ıımı kotumu yapdkkk ;D ::) ;D

METiN

evet evet Ozandan aldı Tunç, bugün elindedir sanırım angeller :) takmıstır bilem bana kalırsa :) resim istiyos resim Mert :) Oguz'un topigi karıstırdık ama idare et Oguz :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

METiN

Alıntı yapılan: suggestion - 28 Mart 2007, 12:53:21
Slm Metin abi. görüyorum seni böyle yeni girdiğim sitelerde(burası ve başka bikaç site daha) kendime güvenim geliyo forumlarda daha aktif oluyorum sayende nedense:D ;D ;D
tşk abi kendine iyi bak görüşmek üzere:)
eyvallah canım kardesim, bir bulusma yaparsak mutlak sekilde senide bekliyoruz, malum diger sitelerin bulusmalarında beni bulamassın ama bu sitenin her bulusmasında bende olurum :) Gelirsen senlede tanısmıs oluruz :) Her siteye üyeligim var ama arabamda stickerini tasıdıgım tek bir sitem var :)
vwtr.net rulezzzzzzz :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Ouzoo

hadi yah  :)
ok abi görüşmek üzere mutlak gelirim:)

bu arada mert dış görünüşü bitirdin sayılır artık motor mod.una  geçmenin vakti geliyomu ne :P
mert ortadan kayboldu bi işler çevirio:) bencede taktırmıştır belkide:D

merthpolo

Alıntı yapılan: METiN - 28 Mart 2007, 19:09:36
evet evet Ozandan aldı Tunç, bugün elindedir sanırım angeller :) takmıstır bilem bana kalırsa :) resim istiyos resim Mert :) Oguz'un topigi karıstırdık ama idare et Oguz :)
yokk abıı ozan abı ıslrnden dolayı bugun verdı kargoya kısmetse yarn elımde olcak:)oguz bızden yaa varsın karısssın topiqi bızden kymetlımıkıı ehehe ;)

merthpolo

Alıntı yapılan: suggestion - 28 Mart 2007, 19:42:25
hadi yah  :)
ok abi görüşmek üzere mutlak gelirim:)

bu arada mert dış görünüşü bitirdin sayılır artık motor mod.una  geçmenin vakti geliyomu ne :P
mert ortadan kayboldu bi işler çevirio:) bencede taktırmıştır belkide:D
motor bılmıorm sanmıorm el atcaqımı sonucda sportlıne 7200 cevırıoo yetıO bana:P

Erhan

atmosferik olarak 215ps ye kadar yolu var motorun  :D   :T