Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Resim Yükleme (Imageshack) - Dosya İndirme (Rapidshare) - Güncel - Sayfa 2

Resim Yükleme (Imageshack) - Dosya İndirme (Rapidshare) - Güncel

Başlatan G60, 08 Aralık 2005, 19:58:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

r76

sekonline

çok teşekkürler...
çok işe yaradı  :o

®oyal

www.imageshack.us  adresi için farklı pencere açarak yada internet explorer,mozilla firefox eklentisini açarak,aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Tek resim yüklemek için B harfinin altında bulunan içinde resim bulunan kutucuğu işaretleyin ve tıklayın.
Çıkan karakter bu olacaktır.[ img ] [ /img ]

Upload ı tıklayarak açılan pencerede seçmek istediğiniz resim yada resimleri pc nizden seçerek uygun boyut olan 640x480 seçeneğini seçin upload a basın.

Yükleme işlemi bittikten sonra yeni pencere kendiliğinden açılacak.
Yüklemek istediğiniz resim yada resimleri   [ IMG ]   başlayan resimin üzerine fareni sol tuşuyla basın üzeri mavi olduktan sonra farenin sağ tuşunda Kopyala yı seçip Sitemizde bulunan hızlı cevap yazma kısmına yapıştırıp,ister önizleme yapıp ister siteye yükleye bilirsiniz.

serkan82

poloya asıgım

kral-30

yok arkadaslar olmuyor yahu. Hotlink felan yok, daha dogrusu bulamadim

ömer 42

kardeş ben uplaad diye birşey bulamadım

ismailtunca81

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

epasali

serdarca84

ogretmen_ankara

Arkadaşlar, mesaj bölümüne foto ekleyebiliyorum bir sıkıntı yok fakat, şu soldaki kullanıcı ismimizin olduğu profil kısmına foto ekleyemedim, neyi atlıyorum, profile küçük foto nasıl eklicez, yukarıda o yazmıyor sanırım

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 10 Mart 2012, 09:50:23
@ogretmen_ankara

Profil > Kimlik Ayarları

Evet oradan denedim, kendi fotomu yükleyeceğim kısmı seçili, gözat ısmını tıklayıp, masaüstünden foto ekliyorum, yok çıkmıyor