VW modellerinde kullanılan ortak parçaları yazalım.

Başlatan OZGUR.K, 07 Nisan 2009, 20:10:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ismailtunca81

mk II  geri  vites  müşürü bütün  volkswagenlere  uyarmış 
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

VENTODK

VENTO yada GOLF 3 LERDE  sogutma sistemi hortumlarini bulmak biraz zor..bulmak ayri bir dert,asiri pahali.30 milimetre capi olan bu hortumlar yerine...

45 milimetrelik hortumlarda kullanilabilir..hem cok ucuz hem GOLF 2 lerin orjinal hortumu olarak kullanilmaktadir...

YAPIM SEKLI :

30 milimetrelik ,yirtik yada delik hortumun her iki ucundan 3 cm kesin...CM dedim dikkat !!!

elinizde bulunan iki adet 3 CM lik hortum parcalarini suyun CIKIS,larina yerlestirin (HER IKI BASA) sonrada uzerine 45 lik hortumu takip kelepceleri iyice SSIKIN....
olay budur..

tam anlamayan olduysa bir daha aciklayabilirim...not...denenmistir..ve %100 sonuc alinmistir..
Feyzimiz Nil Gibidir ! Fakat biz seninle Dicle ile FIRATIZ..

OZGUR.K

Golf 2 dizelin  mazot filtresi  takımı ( filtreyi tutan bölümü şaseye bağlı ve döndürerek çıkarılan) Perkins motor mazot takımıyla uygun. Başımdan geçmişti ; Dodge AS kamyonetlerin olsa gerek.Ve de çok sağlam.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

efeler

evet arakdaşalr endüksiyon bobini opel kadettle aynı bilginiz olsun:D ;)

mikail

arka kapıdan sonrası hariç golf3ün bütün parçaları ventoya uyuyor

sismic

benim araçtaki (81 gti) ön fren disc i, kaliperler rulmanlar, balatalar hatta yay amortisörler bile mk2 ile aynı. hatta kaliperlerin üzerinde VW II yazıyor...