YEŞİL ÖRDEK POLO 1.6 AC HB (Edit)

Başlatan vw6n, 26 Mart 2007, 00:21:23

« önceki - sonraki »

mcsahan

OffLineR

Ne güzel olmuş yauw.
Ama böyle kuru kuru fotoğraflarla olmaz bu iş.
Pazar günü gel de yakından görelim :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Maşallahhhh süper olmuş sineksiz böceksiz keyifli sürüşler :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Panjurda Gelmiş hayırlı ugurlu olsun, Nazar değmesin kardeşim...

vw6n

Handmade kaput amortisörlerini taktım ;)

PoloGTI

Çok güzel olmus abi ;) bu kadar motor nasıl kirlenir ?  :-\ :-\ ;D
Vw Polo 6N

vw6n

Hiç sorma kaç aydır motoru temizlemiyorum :-[

PoloGTI

Vw Polo 6N

vw6n

Bugün iç,dış,motor detaylı bir temizlik yaptım yaza hazırlık birkaçtanede fotoğraf çektim yanlız motorun ve içininfotoğrafını çekmeyi unutmuşum yarın belki çekerim panjurada biraz hareket kattık :) yeni silecek ve kollarda yakıştı :tamamdir

mertkoray

vw6n

Sivri sinek avcısı :saskin:

Klasik yazlık mekandan Fotoğraflar.

2 Tanede artistik Fotoğraf :p

Son.

Video.
http://videos.streetfire.net/video/rdek-suyu-sever_693953.htm

Ouzoo

Bu fotoğrafın adı "ördek suyu sever"  :)
ortamı çok özlemiş görünüyor ördek, kaç gün kaldınız abi bahsettiğin yer dimi?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

vw6n

Evet bahsettiğim yer 5 Gün kaldık Oğuz ordanda Edirneye geçtik tatilimizi erkenden bitirdik :'( .
Tatil için yakın biryerlere gideyim dersen tavsiye ederim Erikli 250km hersene ev kiralıyorduk artık ondanda kurtuluyoruz gittiğimde söylemesi ayıp bi arsa aldık seneye kısmetse kendi evimizde geçircez tatilimizi.

Ouzoo

Hayırlı olsun abi, nasıl yerler özellikle bi mevkii varmı tavsiye edebileceğin.8 ağustosta izine çıkıyorum henüz plan yapmadım belki düşünebiliriz arkadaşlarla gitmeyi