spor yay tercihi

Başlatan psh, 18 Şubat 2009, 21:38:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

psh

Selam;
Arkadaslar hangi marka yayı önersiniz,
3,5 yayla sorun yasarmıyım yardımcı olursanız sevinirim...

devran

yasamasıın abı rahat ol vw ıcın en ıyı H&R yay var ondan al derım

oguz oktay

h rden bi cacık olmaz vogland mükemmel ötesi gram tıkırtı yok sanki arbada yay yokmus gibi mükemmel bişi

yavuzz

Alıntı yapılan: oguz oktay - 18 Şubat 2009, 22:33:24
h rden bi cacık olmaz vogland mükemmel ötesi gram tıkırtı yok sanki arbada yay yokmus gibi mükemmel bişi

aynen vogland  :tamamdir

psh

eibach iyi diyorlar konfordan fazla bişe kaybettirmiyormus fakat görüntü olarak biraz yüksek kalıyormus sanırım

devran

abi H&R den nasıl cacık olmaz anlamadım ??? bu genel bi kanımı yoksa vw ıcınmı dıyosun dunyanın en kalıte yaylarından bırısı ???

oguz oktay

hr volglant kadar düşüs saglamıo bu bir taksın arkadas hr yay her cukurda tankır tungur ses ama volglandd hem mukemmel düşüs saglıo hemde gram ses yok yayda

HellHound

AP alma da ne alırsan al.

devran

Alıntı yapılan: oguz oktay - 19 Şubat 2009, 15:56:15
hr volglant kadar düşüs saglamıo bu bir taksın arkadas hr yay her cukurda tankır tungur ses ama volglandd hem mukemmel düşüs saglıo hemde gram ses yok yayda
ouz abı bılmıyordum herkes bana h&R ve eıbach onerıyodu ama passat ıcın h&r en ıyısı dıyolardı demekkı degılmıs ogrenmıs oldum tesekkurler...

SoundCarMan

kaya_01

yayları takas edelim bende orjinal arıyorum?
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..