Wagenwerks Videolari

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 20:29:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

c3t1n

Mete35MkII

almanyanın hangı şehirindensin abi sen???
,...,,,

c3t1n

Halil Kara

Bircogunu izledim, hepside harika.Tebrikler...

Mk1GTI

Slm.... Sizin etkinlikteki videoda mk2 nin birisindeki ATS Kuplardan bendede var ve şuan Boyandılar ama videoda orta kısmını siyah yapmış benim bu tarzda çok hoşuma gidiyor... Sen canlısını görmüşsün sence nasıl komple jant rengimi yoksa videodaki gibi ortası siyahmı daha hoş....

[IMG]http://i382.photobucket.com/albums/oo262/erci77/adsz.jpg[/img]
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Gerçektende görüntüler ve efektler harika sanki professionellerle oscar ödüllü film çekmişsiniz :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Mart 2009, 17:06:16
Slm.... Sizin etkinlikteki videoda mk2 nin birisindeki ATS Kuplardan bendede var ve şuan Boyandılar ama videoda orta kısmını siyah yapmış benim bu tarzda çok hoşuma gidiyor... Sen canlısını görmüşsün sence nasıl komple jant rengimi yoksa videodaki gibi ortası siyahmı daha hoş....

[IMG]http://i382.photobucket.com/albums/oo262/erci77/adsz.jpg[/img]
Ersan abi bence orjinali gerçekten çok daha hoş duruyo :sevgi:

c3t1n

Alıntı yapılan: gokhanficici - 21 Mart 2009, 21:16:44
Ersan abi bence orjinali gerçekten çok daha hoş duruyo :sevgi:

bencede abi orjinal daha iyi duruyor...yada komple parlatilmis

G.T.I

HARİKA..BİZ NİYE YOKUZ Kİ ORADA:(

ATS ler boyalıda güzel oluyor. bir arkadaşım MK1 GTI da vardı. araç sarıydı ve ortası siyah ATS çok güzel duruyordu bence..

GolfMk1Cabrio

Aynen orjinali ve parlatılmışı daha güzel jant kapakları sizi yanıltmasın ATS değil ARC yazıo babam nasıl uydurmussa  ;D