Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 27

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Oh maşallah gel tabiya abi :D ;D

abi dün akşam yazdım yoktun heralde bizim işi akşama konuşalım olurmu ? >:D :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

c3t1n

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 07 Temmuz 2010, 14:15:07
Oh maşallah gel tabiya abi :D ;D

abi dün akşam yazdım yoktun heralde bizim işi akşama konuşalım olurmu ? >:D :tamamdir

birkan hafta sonu konusalim yarin bide cuma günü sinavlarim var ve daha baska biseyle ilgilenemedim...

burak.akın

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: c3t1n - 07 Temmuz 2010, 14:20:54
birkan hafta sonu konusalim yarin bide cuma günü sinavlarim var ve daha baska biseyle ilgilenemedim...

Tmm abi ben işleri hallettim birde süper bi gelişme oldu eğer olursa 3-4 seneye planlar gerçekleşicek. :)
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Bu araba bakınca öteki Mk2'ler gözüme bi acaip görünüyo  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

sekonline

bende orda olmalıydım imreniyorum sana çetin.....

lostys

muhsin cok guzel :)

ya bişi sorcam, bizim farlar da bu şekil mercekli oluyor mu ?

c3t1n

tskler :)
bulusmalar gercekten süper oluyor insanin aklina yeni fikirler geliyor ve olmayan seyleri görüyor...

ilker ancak kendin yaparsan olur

yada bizim burda simdik bide böyle seyler cikti...
BI-XENON 6000A°k DE-LINSEN Kit für H1 H7 Nachrüstsatz ! bei eBay.de: Lichter Leuchten (endet  19.07.10 11:48:20 MESZ)

lostys

oha süper ya :D ampül yerine mi takılıyor bu direk ?

Mk1GTI

Çok harika süper... Yanlız sağ tekerin kamberi soldakine göre az kesin sürtüyodur o :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

c3t1n

Alıntı yapılan: lostys - 08 Temmuz 2010, 12:56:19
oha süper ya :D ampül yerine mi takılıyor bu direk ?

aynen....

sagdaki evet hafif az kamber daha ayarlattirmaya gitmedim...kendim yaptim kapinin önünde...izinden gelince frenler takildiktan sonra ayarlatmaya gidecek ozaman 100% ayni olacak ;)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: lostys - 08 Temmuz 2010, 16:18:26
muhsin istiyorum onlardan :D

Bişeyide istemesen kellemi kesecem valla birkanla çok sohpet ediyon sanırım sen :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

car wolf

mk2 cenneti :sevgi: :sevgi: :sevgi: senin araçta gerçekten çoook güzel olmuş abi  :saygılar
My Cars Audi & Vw Germany Style