Sabahları Vites Sertleşiyor.

Başlatan nargileosman, 10 Eylül 2008, 02:41:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nargileosman

sabahları araç soğukken vites biraz sert oluyor. normalmidir? yoksa bi anormallik varmıdır? anormallik varsa bu sorun nasıl giderilir? bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
    saygılarımla / osman

rye

bence normal, benim polo kışın sert yazın yumuşak oluyo. 3.5 senedir bir problem yaşamadım

nargileosman

eyvallah kardeşim sağolasın. endişelenmeme gerek kalmadı.

rye

benimde aynı bir problem yok ama sen içim rahat etsin diyorsan yinede bi ustaya sor. kesin bilgi almış olursun.

nargileosman

sağ olasın kardeş. tavsiyeni değerlendireceğim. :tamamdir

bahadır

osman arkadsım gayet normal hıç kafanı takma.kışın vites kutusundaki yağ soğuk dn dolayı katılasır pekmez kıvamına gelır gecısler bırazcık sert olur ama araba hareket ettıkden sonra bellı bır km den sonra vıtes kutusundakı surtunmeden dolayı ısınp yağ yumuşayacaktır gecıslerın duzelır.bırde 80numarayağ kullan kışın iyi olur :tamamdir

nargileosman

bahadır kardeşim aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum. kafamdaki (?) işaretleri kayboldu. kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. ALLAH rrazı olsun

bahadır

eyvallah kardeş  sanada kazasız be :tamamdirlasız sürüşler dilerim

yunusdemirtas

benim 2000 polo dada  aynı problem var.sorun yok

06onur

Çok korkuyorsan Şanzuman yağını kontrol ettirt azalmış mı diye. Ama soğukta tüm araçlarınki yağ katılaşmasın dansertleşir . aynı motor sesinin arttığı gibi
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

b_yalman

Güzel konu ve paylaşım olmuş. Herkese teşekkür ederim.
Bülent YALMAN
1975-İZMİR

alpers3

Alıntı yapılan: bahadır - 18 Eylül 2008, 13:12:07
osman arkadsım gayet normal hıç kafanı takma.kışın vites kutusundaki yağ soğuk dn dolayı katılasır pekmez kıvamına gelır gecısler bırazcık sert olur ama araba hareket ettıkden sonra bellı bır km den sonra vıtes kutusundakı surtunmeden dolayı ısınp yağ yumuşayacaktır gecıslerın duzelır.bırde 80numarayağ kullan kışın iyi olur :tamamdir
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

mustklc

araba sabah ereksiyonu yaşıyor demek ki.
Araba binmek içindir..