Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
01-03-2009 izmir buluşması resimleri - Sayfa 4

01-03-2009 izmir buluşması resimleri

Başlatan erdem2179, 02 Mart 2009, 23:22:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

MK IV eksikliği varmnış buluşmada ama yine de on numara buluşma olmuş gençler :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Mete35MkII

inş obur bulusmada yanınızada olucam
,...,,,

cabrio63

güzel buluşma ben bi kaç poloda beklerdim izmir de çok var polocular ikea da iyi yer bulup park etmişsiniz araçları yanyana :tamamdir

nefret35

oooh süper çıkmış fotolar bak bak doyulmuyor. :tamamdir
@cabrio63 son kalan 4 yerdi orası çok stratejik nokta belirledik ondan bulduk yerimizi  ;D ;D

devran

Alıntı yapılan: nefret35 - 04 Mart 2009, 00:22:38
oooh süper çıkmış fotolar bak bak doyulmuyor. :tamamdir
@cabrio63 son kalan 4 yerdi orası çok stratejik nokta belirledik ondan bulduk yerimizi  ;D ;D

;D

resımler guzel elıne saglık erdem abicim ... bende kı fotoları atayım sna bı ara...ıslerım var bı atamadım ya

erdem2179

mk4 değil biton eksik vardı vw,den ama ilk oldu birdahakilerde daha fazla olacağına eminim...gelenlere gelmeyenlere tşkkürler birde 80 km yoldan gelen hasan hüseyin,e özellikle...
Mk3 gti

kesik44

Rica ederim erdem abi ne demek inşallah daha çok katılımın olduğu nice buluşmalara bide kolun nasıl oldu abi söküldümü alçı?

nefret35

erdem2179

alçı çıktı ama kol 4 aydır kıvrık olduğundan açılıp kapanmıyo dirsekten  ;D  fizik tedaviye gidicem 1 ay sonra eskisi gibi olucak inş...
Mk3 gti

nefret35

en kısa zamanda yesilsahalara donmeni bekliyoruz ;)

erdem2179

dönücem valla  doktor dedi zaten senin otobana çıkıp bi 3 bi 4 4-3 3-4 yapman lazım dediiii ;D
Mk3 gti

nefret35

Alıntı yapılan: erdem2179 - 07 Mart 2009, 16:35:07
dönücem valla  doktor dedi zaten senin otobana çıkıp bi 3 bi 4 4-3 3-4 yapman lazım dediiii ;D
enn iyisi hemen açar kolu valla ;D

PoloGTI

Erdem abi :) Pandizottaki ünite nedir abi ? Bu arada cok geçmiş olsn abicm :(

:o :o :o
Vw Polo 6N

erdem2179

sağol abicimde ben pek anlamam pandizot nee :-[
Mk3 gti