MK1 Golf GL, GLS, GTI

Başlatan lostys, 02 Mart 2009, 17:22:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mördak

.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: mördak - 21 Mart 2009, 11:14:56
sana dıyorum daha hıc boya yememıs DX pirelli var dıyorumda bosa söluyorum:)

Bu dediğin araçın tam durumu nedir... Araç dağınıkmı toplumu motoru kaç km ve çalışır durumdamı yoksa senelerce marş basılmamışmı... Karoser ve diğer parçaları tam veya hasar durumu nedir ve ayrıntılı resim varmı... Malum uzak yerde ilker alma amaçlı gidilir hüsranlada geri dönülmesi var... Ayrıca Evrak durumları nedir... Aracın TR kaydı olmadığını söylemişsin sadece gümrük evrakları var deniliyor ve hem aracı 3500tl alıp bir dünya işlem görecek sonra Evrakları koşturulacak... Yani bize tam bilgi şart ya sen bize bu konuda yardımcı olacaksın yada bizim araç sahibine ulaşıp bilgi almamız gerek...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mördak

arac sahıbı benım farzet kaportası on numara gumruk cıkıslı hıc boya yememıs 167 bınde orjınal 12 sene gumrukte yatmıs pirelli dx mootor ayrıca bıldıgın kadarıyla burdn 2 saat uzakta oturuyo:)

GolfMk1Cabrio

Beyazdan söz ediyosanız gerçektende benimde çok hoşuma gitti insanın içine sinecek bir araba ama tabiki resimde herşey güzel görünür ama araç gerçektende böyleyse her resike değer :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mördak

beyazda sarıda halt yemııs o aracın yanında o derece.

GolfMk1Cabrio

Abi fotoları varmı ? ? ?

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Mete35MkII

ilker abi hareketlenme varmı hiç almak için
,...,,,

lostys

taha_jetta80

ilker mk1 jetta al sen  :)  sayımızı artırmış oluruz hiç olmazsa ya

lostys

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 25 Mayıs 2009, 17:59:40
sürpriiiiz :)  :sevgi:
Ben bittim sürpriiiz kelimesi bitmedi ;D İlker abi kesin MK1 Golf almıştır :sevgi:

Mete35MkII

bnce surpriz Mk2 jetta project olcak oyle bişilerden bahsediyordu...
,...,,,

Mk1GTI

Herşey avatarda saklı... :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"