Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 4 de en çok sevdiğiniz renk - Sayfa 2

golf 4 de en çok sevdiğiniz renk

Başlatan cesimoglu, 01 Mart 2009, 21:24:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf 4 ün en çok sevdiğiniz rengi?

Siyah
55 (23.9%)
Mavi
24 (10.4%)
Gri
83 (36.1%)
Füme
23 (10%)
Lacivert
16 (7%)
Bej
9 (3.9%)
Kiremit
3 (1.3%)
Kırmızı
19 (8.3%)
Beyaz
46 (20%)
Bal rengi
10 (4.3%)
Pasifik mavisi
23 (10%)
Bordo
5 (2.2%)

Toplam Oy Verenler: 230

kesik44

kırmızı olsun üç kuruş pahalı olsun bordo favorim.. :D

meşgale

Benimki koyu gri(gümüş) ama deli kırmızıyı severmiş  :D  Yalnız siyah gerçekten zor iş.
Hayallerimiz var ama hedeflerimiz için yaşıyoruz!

Halil Kara

Beyaz araba her zaman ilgimi cekmistir ama golf IV ve yeni civic sedan larda ayri bir guzeldir :)

serhat

metalik refleks gümüş sade ve hoş gösteriyo  :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)

cesimoglu

sedefli siyah akşam üzeri saat 4-6 arası renginin güzelliğini ortaya çıkarır.....bakımı cok zordur ama zevki harikadır 

cemele

Gri herhalde gumus renkleride kapsiyordur. Benim arabainin rengi ankette hafiften ataga kalkmis ;)

kaya_01

Benim aracımın rengi de antrasit sedefli mavi çok güzel bir renk ve zahmetli bir renk,en küçük bir tozu dahi gösterebilen, bakım yapmadığınızda mat bir görünüme bürünen çok zahmetli bir renk ancak ben yine de çok seviyorum ve aracıma ayrı bir hava katıyor,ayrıca bu renkte pek fazla araç olmadığı için de farklı olmam hoşuma gidiyor..
      bundan sonraki aracımı ne olursa olsun siyah almayı düşünüyorum..(BMW 3.20Cİ-2001 Model)  ;) 
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

dreamway

gri ile siyah kafa kafaya, benim aracta gri :)

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

onurc

fume renk bu kasanın fullerınde. pasıcıf tı sanırım. on numara duruyor. orjınal halıyle yalnız :) modıfıyelısını gormedım hıc . bızım burda var. masallahı var kız gıbı araba. ama bı paarca boyandımı bır daha renk tutmuyor ıste :) dırek sırıtıyor.  oylamada fümeye verdım ama . sıyah renk her acıdan guzel ıyı bakınca ;)
ok men 8) let s go   :halazn:

imajorist

Bence refleks gümüş harika görünüyor.Tek geçerim

enerji

Antresit mavi mi gri mi ne var, o da çok güzel duruyo.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

kaptan0629