Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
98 model polo'ma mavi ışıklı gösterge.(Yorumlarınızı bekliyorum) - Sayfa 6

98 model polo'ma mavi ışıklı gösterge.(Yorumlarınızı bekliyorum)

Başlatan boracanon, 05 Şubat 2009, 23:05:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hamit5353

bende artık kavusyorum pazar gunu mavı gstergelerımeee yaaa resımleı koyacam cok guzel olucakkk

rizasoner

Dostum arabanın işi bitmedi heralde resimleri koymamışsın

Hamit5353

bıtıı abıde yarın koyıcam resımlerııııııı az bı ıs kaldı yogunluktan dolayııı yavas yavas yapabılıyom anca

Hamit5353

EN SONUNDA KAVUSTUM MAVI GOSTERGELERIME UZUN I UGRASLA ORJINALE YAKIN BI ISLEM GERCEKLESTIRDIK KIMSE SONRADAN YAPILMIS OLDUGUNU ANLAMIYOZZZ
Imageshack - dsc06883if.jpg
Imageshack - dsc06882.jpg
Imageshack - dsc06884f.jpg
Imageshack - dsc06881z.jpg
İŞTE YENI GOSTERGELERIMMM GUNDUZ CEKTIM SIMDILIK GECE CEKIMLERINIDE KOYUCAMMM:D

rizasoner

Güle güle kullan güsel olmuş, konsol ışıklandırmasını da yaparsan çok daha hoşuna gidecek inan

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

rizasoner

Çok söktüm taktım o göstergeyi bende, şimdi fırsat bulursam eğer ibrelerin altına kırmızı koyacağım.

Hamit5353

ABI BENCE KIRMIZI YA GEREK YOKKK BYLE BENCE COK GUZELL YAAA

alper19

cok guzel olmus gule gule kullan . bir sorum olacak bende gostergeleri soktum ledleri degistirdim yanliz arkadaki fisi taktigimda ibreler tam yerlerine gelmedi ve asagiya dogru kayiyolar.acaba nye boyle olabilir.

Çağatay

Hamit5353

ya o ıbreler bozuluyor onu sen deılm bu ıste bı uzmana goster bence cunku oklar cıkarıldıgı zmannn bıdaha tam oturmuyo ıyı bı usta tekrar yapabılıyor onalrı aynı sorunu bende yasadımmm

korurölmez

http://