samsun vwtr.net

Başlatan cabrio63, 31 Ocak 2009, 17:24:30

« önceki - sonraki »

myhir

valla benım hafta tatılım carsamba ama hafta sonunada b ı ayar cekerız once tarıhı belırleyelım sonra herkez tabı gelmek ısteyen kendını ayarlar

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: myhir - 10 Eylül 2011, 16:57:21
valla benım hafta tatılım carsamba ama hafta sonunada b ı ayar cekerız once tarıhı belırleyelım sonra herkez tabı gelmek ısteyen kendını ayarlar
tamam dostum hemen bu pazar değil diğer pazar başlatalım mı buluşalım olurmu uyarmı,,

profoto07

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 10 Eylül 2011, 02:52:45
ABİ 8 YILDIR ANTALYADA YAŞADI BABAM KEMERDE TATLICIYDI:) UĞRA HEM TANIŞTIRIM SİZİ BABAMLADA:) HEMDE ÇAYIMIZI ÇORBAMIZI İÇERSİN ABİM NE DEMEK YOLUN ÜSTÜNDE EWİMİZ ZATEN SAMSUNA GİRMEDEN SAYGILAR KESİN BEKLERİM 5313857650
inş kardeşim mutlaka uğrayacam yanına tanışacaz bende manavgat tayım

GTİ MEHMET

:saygılar

shark55

hobaaa biri SAMSUN mu dedi bende varum yawwww :bekleriz: :tamamdir

cengizhan_mk3

Samsun da yiğenim asker  gelebilirsem onun yanına geleceğim...

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 13 Eylül 2011, 01:01:27
Samsun da yiğenim asker  gelebilirsem onun yanına geleceğim...
gelmesende yardımcı oluruz dostum yeğnin yeğnimzdir

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 13 Eylül 2011, 19:44:24
gelmesende yardımcı oluruz dostum yeğnin yeğnimzdir
saol kardeşim alakan işin başı dara düşerse gönderirim yanına.. onun izinlerde parça transferi amaçlı kullanırız  :D :D :D  betaqu vardı oğuzhan kocaelinden  onunda samsuna çıktı daha yeni asker .. sıhhiyede.. ;)

muharrem77

samsun'da jantlarımı değiştirebileceğim bir dükkan önerirmisiniz? 16 jantımı verip 15 jant almak istiyorum.

cabrio63

Alıntı yapılan: muharrem77 - 14 Eylül 2011, 08:44:20
samsun'da jantlarımı değiştirebileceğim bir dükkan önerirmisiniz? 16 jantımı verip 15 jant almak istiyorum.
ayın 25 inden sonra gelirsen sana yardımcı olabilirim :saygılar

muharrem77

Alıntı yapılan: cabrio63 - 14 Eylül 2011, 23:17:44
ayın 25 inden sonra gelirsen sana yardımcı olabilirim :saygılar
çok iyi olur. sana uygun olan bir gün gelirim.

shark55

ATATÜRK'ÜN ŞEHRİ SAMSUNA bekliyoruz  şu toplantıyı ne zman düzenlicez yaaa :bekleriz: :bekleriz:

cabrio63

samsun daki arkadaşlar bu pazar küçük bi buluşma yapalım diyorum.gelmek isterseniz buraya yazın ya da telefon numaram 532 636 03 28 yer olarak amazon heykelinin orada buluşalım diyorum önerilere açığım  :)

GTİ MEHMET

saat 12 de arkadaşlar yanlış olmasın herkes gelsin bak:))