otomobil kullanmaktan keyif aldığınız yollar.

Başlatan corrado, 15 Temmuz 2008, 21:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serkov

boğaziçi köprüsünün çıkışından e-5 bağlantısına kadar olan yok. gerçi şimdi metrobüs çalışması var ama.. o yolu, eğimini virajını çok severim.. kendim araba kullanmıyorken bile severdim... kullanırken daha zevkliymiş :)
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

kaya_01

adanada yaşayanlar bilir dilberler sekisi virajı var,ne çok sert ne de ok yumuşaktır,vitesi 5 ten düşürüp 4 ile çok rahat alınabilir,drift yapmamak içten bile değil, bazen sırf zevkine işten çıkarken lastikleri ısıtıp ordan birkaç defa geçtiğim olmuştur..  ;)
son karesi gibi Red Kit in, batan güneşe doğru sürerken atımı, gitme kal! demeni bekliyorum..Ancak sadece rüzgar çekiştiriyor atkımı..

musti 16

Golf kullanmak ayrıcalıktır...

R-Line

aydın otobanı-selatin tüneli (ilk girdiğimde hiç bitmeyecek sanmıştım)  :D
foça yolu inişli çıkışlı rampalar, önümde kağnı gibi giden bir araç olmaması şartıyla.

alpergndz

Avanos-Aksaray arası yol çok güzel yeri geliyo viraj yeri geliyo rampa ve bol  manzaralı yol...Özellikle yazın sonuna doğru üzüm bağlar falan süper......

Ayrıca Isparta-Bucak kestirme yolu çok süper...Bol viraj var ama heryer yemyeşil çam ağaçlarıyla dolu...Manzaraya diyecek söz yok...