golf 1 tampon...

Başlatan panik, 23 Ocak 2009, 16:33:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

panik

arabamın ön ve arka tamponları satılıktır, orijinal tampon alacağım için satıyorum, ankara içi olursa kargo masrafıyla uğraşılmaz...
http://www.sahibinden.com/golf_mk1_on_ve_arka_tampon-22WQQaXQQ12223594WQQpXQQdisplayitem
site içi satış elbette indirimli olacaktır, takas sadece aradığım tamponlarla mümkündür :tamamdir

panik

panik

arkadaşlar, bunların sıfırı zaten 65 liraymış, hepinizden özür dilerim, valla bir art niyetim yoktu, cahillikten

FİYAT: 90 ytl

erdem2179

para dostlardan kazanılır.kimse yanlış anlamaz burdaa bencee :)
Mk3 gti

panik

sağol kardeşim eyvallah...

Mk1GTI

Sıfırı 65 YTL değildir onların bi yanlışlık olmasın en az 220 TL çifitine fiyat almıştım en son... Bide içindeki demirleri ilemi yoksa sadece plastiklemi fiyat aldın...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

saydam

bende sinyaller ile beraber 80 e aldım komple ön tarafı, demiri ve pilastiği ile.

panik

panik

güncel!!
131 tamponu alıp takacam napalım artık... >:D

panik

escocem

yan plastiklerin esin ticarette 15 lira ara al hemen ;)

panik

millet direksiyonu 40 liraya verecem
tamponlar konusunda da
şöyle bişey oldu, bugün söktüm, on tamponların plastik kısmı meğersem fibermiş, ama arkalar prijinal, ayakları sıfır rengini koruyor, iç demirleri de keza öyle... isteyen varsa kaçırmasın derim, bir iki kırık çatlak var üstünde haberiniz olsun

golf-line2

direksiyonu aldım kardeşim ben yarın paslaşırız