Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ilk sürdügünüz araba ne?

ilk sürdügünüz araba ne?

Başlatan mikail, 22 Ocak 2009, 19:50:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

arkadas lar bende vw ye karsı bı sempatı var coktan berı bi zamanlar amcamlarda mkl dıesel vardı ve kücük yasta ilk o arabayı surdum heralde bu yuzden vw bende bı etkı bıraktı

nefret35

mazda 929 vardı bizde onu kullanmıstım ilk  :)

cabrio63

murat131 80 e çıkmıştım yaşımı hatırlamıorum bile...

R-Line

bende ilk amcamın diesel mk1 golfünü kullanmıştım.  :)

erdem2179

ben ilk 640 fiat traktör kullandım.onda öğrendim 4 tekerlekli romörk,ü takıp az geri geri garaja sokmadım.
Mk3 gti

panik

hehe hala hayranıyım, ford taunus, 10 numara araba, ama cédricime dünyaları verseler değişmem hiçbirşeyle...

mikail

way
Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 22 Ocak 2009, 21:23:59
bende ilk amcamın diesel mk1 golfünü kullanmıştım.  :)
vay be  kader ortagıyız

shark_vdb

İlk kullandığım araba dayımın Renault Spring iydi...
http://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/vwcopy.jpghttp://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/imza-1.jpg

VOLKAN_EMİR

Bende dayımın mk1 kırmızı golf'ünü kullanmıştım.Kadere bak... ^-^
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

R-Line

benimki de kırmızıydı yaww.  :D

ismailtunca81

massey  ferguson 240 s  babam ankarada  çiftçilikle  ugrasıyor  13  yaşında  direksiyon başına  geçtim. hele  biçer  zamanı  çok  zevklidir şimdi 85  lik var  onun  yeride  bi ayrı traktörde  hız  konusunda 240 lıgın üstüne  tanımam ama 4  lü  pullugu  taktıgında  85 liğin tadı  bambaşka  araba  olarak  ozamanlar 85 model reno 12  miz vardı. kırmızı
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

VOLKAN_EMİR

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 23 Ocak 2009, 13:29:08
benimki de kırmızıydı yaww.  :D

Dayımın MK1'i hatırladığım kadarıyla nar çiçeği kırmızısıydı.Bundan 20-21 yıl önce.
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

R-Line

yok abi benim o kadar olmadı.
6N polo yeni çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Ouzoo

Eski arabamız 93 model Golf Mk3, araba kullanmayı öğrendiğim vasıta sene 97 - 98 :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..