Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
POLO Sohbet - Sayfa 5

POLO Sohbet

Başlatan Erhan, 14 Şubat 2007, 19:01:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

benim araba egzozdan su atıyo bu normalmi acaba elimi koyuyorum elim baya nemleniyor sanki suda eksiliyo gibi.bi ustaya sordum dormal dedi motorun iyi çalıştını gösterir dedi bana biraz sallıyo gibi  ::)

Erhan

evet normal oluyor genelde.

vw6n

hım iyi ozama.
erhan sen ankaralımısın? ben askerliğimi ankarada yaptım

Erhan

evet ankaradayım, iyi geçmiştir umarım askerliğin ankarada. :)

escocem

egzostan nem derecinde su vermesi karışımın güzel olduğunu gösterir...yalnız abartı derecedeyse bir sorun var demektir... :)

escocem

bu sırada bende askerliği ankarada yaptım :)

vw6n

hareket halınde deyilken yeri ıslatıyor.
askerliğim süper ötesi geçti diye bilirim cum.bşk.mh.alayında yaptım spor salonunda.arkadaşlarım arasında cumhurbaşkanlığı dinlenme tesisleride diyorduk

vw6n

benimbi logosuz panjur konum vardıya onunla ilgili bi site buldum VW Polo IV (6N) 94-99 Krom
61,00 EURO + KDV
136,04 YTL (KDV dahil)
www.superyaa.com.biraz pahalı okadar para vermem

Erhan

Erhan

Erhan

vw6n

ooo güzel arabalar erhan  ;)

vw6n

erhan seninbi disk fren muhabbetin varmış ama yarıda kalmış ne oldu taktırdınmı? bide 6n ye havalandırmalı disk takılıyormı kaliperlerin deyişmesi gerekiyormu?

Erhan

yok birşey yapmadım, havalandırmalı derken delikli diskler heralde burada bulması kolay olsa disklerim bitince denerdim ama yurtdışından getirmek gerekiyor, eğer orjinal diskin boyutunda alırsan değiştirmene gerek yok kaliperleri falan, seninki 8v heralde 239mm ön diskler, 16v lerde 258mm(min 14 jant kullanman gerekir), yada golf g60, ibiza cupra 280(min 15 jant)mm bunlarıda uygulayabilirsin ama sadece diskleri değiştirmen yetmez bu uygulamalarda. tabi birde bunları uygulamaya değicek bir performans artışı sağlarsan gerekli, yoksa 75 ps lik bir aracın kendi fren sistemi yeterli diye düşünüyorum.