buda benım vennntoo

Başlatan mikail, 20 Ocak 2009, 22:29:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

bu arada dusundugun ıcınde tyesekkur ederım

erdem2179

rica ederim ne demek değiştiği halde içerideyse rot ayarına gir düzelir.yinede düzelmezse trapez,e şaseye baktır.
Mk3 gti

freegane

o lastiklere mutlaka baktır Mikail. Dış görünüşü zaten yaparsın o sorun olmaz ama önce arabanın temelini sağlamlaştır. Temeli kurduktan sonra 4 tane 9 ofsetli BBS'ler,40/40'lık yay takımı,yeni tampon ve yan çıtaları,vr6 karlık,logosuz panjur ve komple güzel bi boya ile dört dörtlük olur neden olmasın.Yalnız bana sorarsan boya yaptıracaksan arabaya ki bence ihtiyacı var...anteni iptal ettir Golf'ler gibi tavana aldır,yan sinyalleri iptal ettir orayı kapattır yaptırabilirsen Amerikan tarzı sinyalleri tampona aldır  tadından yenmez :tamamdir

emirhan vr6

hoşgeldin vento toplanırsa cok güzel olucak ki en son toplanırken gördüm nette güzel olmuştu kolay gelsin bendede wardı 5 10 tane vento bi sorun olursa yardımcı olurum parça ve bilgi bakımından kolay gelsin :D

mikail

arkadaslar yardımlarınız ve onerılerınız ıcın teskkur ederım camurluklar golf3 e aıt olmasından dolayı sıparıs vardıgımde antenlı camurluk gelmıstı tekrar camurluk lazım on taraftan bı deforme oldu o zaman antensız olanı sıparıs verdırtcem

mikail

bu arada gani abı tampon yenı vw parcacısından alınmıstır 0 olarak  fakat boyasız uretıcı fabrıka tarafından uzerı astarlı halde geldı bana ama ne varkı kardesım kendı basına araba surmeye kalkınca guzelım bı golf4 e arkadan vurmus ve sol sınyalın tamponda oldugu kısımda kırılma meydana gelmıstr sanırım tampon tamırcılerının halledebılcegı bı hasar bı gostereyım dıorum oyle aman aman bı hasar yok 

mikail

benım ventonun yıkanmıs halı