Polo 6N de koni amortisor, vogtland yay kullan var mi ? ya da diger markalari...

Başlatan VWci, 11 Şubat 2007, 09:33:53

« önceki - sonraki »

Erhan

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

VWci

mussel

Abi hepinize teşekkür ederim,gerçekten de gayet ideal bi düşme oldu 40mm veya daha alçak bi yay kullansaydım baya bi problem çıkartırdı diye düşünüyorum,eksoz şu an 3 veya 4 cm yükseklikte yerden bu yüzden biraz dikkatli kullanmak gerekicek gibi.Beklediğimden de esnek bi yay bunuda belirteyim :)
03.06.2005

corrado_g60

hayırlı ugurlu olsun..
görünüşe göre baya içine sinmiş mühim olanda bu zaten ;)

mussel

03.06.2005

escocem

hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler...seçim güzel olmuş..

Erhan

orjinal yaylara göre sertliği nasıl merak ettim, konfor ne durumda?

VWci

Alıntı yapılan: mussel - 17 Mart 2007, 22:30:35
      Bugün taktırdım yayları ve sadece mükemmel diyebilirim.Zaten daha önce arkadaşlar sağolsunlar bu konuda fikir vermişlerdi bana(bu arada Metin-Tunç-Erhan ve Osman'a teşekkürlerimi bi borç bilirim sağolsunlar).35mm aldım iyiki öyle almışım.Kesinlikle tavsiye ederim. ;)

Mussel hocam senin vogtlandlarin icinden helezonlara gecirlen boru cikti mi ? bir de benim vogtlandlarin bazi yerlerinde yazilar hafif silinmis gibi seninkilerde oyle mi ?

mussel

Alıntı yapılan: Erhan - 19 Mart 2007, 01:21:32
orjinal yaylara göre sertliği nasıl merak ettim, konfor ne durumda?

Abi şimdi daha önce üzerinde yay olan bi polo'ya binmedim.Şu an sadece orjinal yaylarıyla kıyaslama yaparsam,esnekliğini çok fazla kaybetmedi araba,hele bide kullandığım yer açısından da bakarsak,sizin şu an ist. olduğunuzu varsayarsam gayet başarılı olur diye düşünüyorum.
Montaj esnasında orjinal yaylarıyla kıyaslama yaptığımızda sanki orjinallerinin daha sert olduğunu fark ettim.Bunun sebebine gelincede,spor yaylar orj.yaylara göre esnemeyeceğinden kırılganlık veya mukavemet artacağı için daha yumuşak yapıda üretiliyor sanırım.Tabi bu benim kendi fikrim. :)
03.06.2005

mussel

Alıntı yapılan: VWci - 19 Mart 2007, 19:50:27
Mussel hocam senin vogtlandlarin icinden helezonlara gecirlen boru cikti mi ? bir de benim vogtlandlarin bazi yerlerinde yazilar hafif silinmis gibi seninkilerde oyle mi ?

Abi şimdi kutusunda sadece yaylarla bi tanede tanıtım cd'si çıktı.Bunların dışında herhangi bi ek malzeme yoktu. Evet doğrudur yazılar biraz silikti ama herhangi bi problem olacağını düşünmüyorum.
03.06.2005

TuningLINE

yazıların silik olması demek belki fabrika çıkışı bir teste falan giriyordur belki orda siliniyordur
bilmeden bir fikir yürüttüm olabilirmi bilmiyorum
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz