Ankara Buluşması...

Başlatan freegane, 03 Ocak 2009, 17:25:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

aliis

bence farklı olarak bahar yaza doğru geniş caplı bir bulusma yapalım ulusal nitelikli olsun, ben denizliden kalkar gelirim sorun olmaz ama organizsayon cok iyi ayarlanmalı en azından 1 ay önceden plan ve tarih belli olmalı yönetim duy  sesimizi :)

G60

Bahara kamp yapacaz inşallah. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

alınık westfalia veya camperbus
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

aliis

ovvv mükemmel olur egeye yakın olsun biraz artık:)

ismailtunca81

Adı  üstünde  ANGARA  BULUŞMASI Ankaradan  dışarda  olmaz  gibime  geliyor  en  son  buluşmadan sonra  bu  buluşma  eger  olursa  ki  çok  daha  iyi  geçer en  iyisi  nisanı  beklemek
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Erhan

Ankara buluşması ayrı tabi,
Bahsi geçen şehirler arası ilkbahar buluşması geçen seneki gibi.

vw6n

Osman biliyosun benim malzemeler hazır tulumuydu çadırıydı feneriydi piknik tüpü vs..
Acil benzine sponsor aranıyor :t

freegane

ya bak yine benim gelemiyeceğim yerlere buluşma ayarlanıyor  :'(

Ouzoo

Gani neden gelemiyorsun abi konvoy, düğüne gider gibi sağdan sağdan  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

freegane

ben her türlü her yere gelirimde aga bizim mağazadan salmıyolar beni :D hele hafta sonu adamlardan canını iste izin isteme...

erdem2179

keşke yakın olsaydımda gelebilseydim tanışmış olurduk yolunuz izmir,e düşerse beklerim haa hepinizii
Mk3 gti

ismailtunca81

Alıntı yapılan: freegane - 08 Ocak 2009, 00:40:50
ben her türlü her yere gelirimde aga bizim mağazadan salmıyolar beni :D hele hafta sonu adamlardan canını iste izin isteme...

Gani  sen  hangi  firmada  çalışıyorsun ?
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ