Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Filmlerin GULÜ - Sayfa 4

Filmlerin GULÜ

Başlatan Mk1GTI, 03 Ocak 2009, 13:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCORPIONMAN2005

gösterge gayet güzel çalışıyordu çalışmasına 20 gün önce arka sağ tekerleğin oradan alt tarafı hafifçe vurdum tümsekten geçerken deponun alt tarafına denk geldi sanırım.ibre yine gösteriyor ama hiç benzin yokken 50 tl lık benzin alsam fulle yakın gösteriyor şimdi.azaldığı zaman normal iniyor iniyor birden düşüyor yarım depodan sonra.Ne yapmak lazım buna şamandıra yamuldu mu acaba?

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 09 Mart 2010, 11:50:26
gösterge gayet güzel çalışıyordu çalışmasına 20 gün önce arka sağ tekerleğin oradan alt tarafı hafifçe vurdum tümsekten geçerken deponun alt tarafına denk geldi sanırım.ibre yine gösteriyor ama hiç benzin yokken 50 tl lık benzin alsam fulle yakın gösteriyor şimdi.azaldığı zaman normal iniyor iniyor birden düşüyor yarım depodan sonra.Ne yapmak lazım buna şamandıra yamuldu mu acaba?
Olabilir ama bu konuyu burda konuşmasak daha doğru olur  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

Chuck dizisi, CNBC-e, Sezon 2, Bölüm 4. Bölüm, Sarah 'ın geçmişinden bir parça ile başlar..

lostys

araba yalnız tanıdık gelmiyo mu size? :p

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 02 Mayıs 2010, 00:21:18
araba yalnız tanıdık gelmiyo mu size? :p
Erdinç abinin Cabrio'nun aynısı  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

e12

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 02 Mayıs 2010, 14:04:36
Erdinç abinin Cabrio'nun aynısı  :D
:D ;)arkadaşa vermıstım bak nerelere gıtmıs... :sevgi:

htmetin

arkadaşlar gerçekten çok güzel bir topik--Ben genellikle "Kobra Takibi" isimli Alman dizisinde görüyorum golfleri veya jettaları.. genelde kaza sahnelerinde kullanıyorlar orada ucuz ve eki araba olduklaı için sanırım içim cız ediyor onları öyle görünce.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

nefret35

Alıntı yapılan: htmetin - 05 Mayıs 2010, 22:20:10
arkadaşlar gerçekten çok güzel bir topik--Ben genellikle "Kobra Takibi" isimli Alman dizisinde görüyorum golfleri veya jettaları.. genelde kaza sahnelerinde kullanıyorlar orada ucuz ve eki araba olduklaı için sanırım içim cız ediyor onları öyle görünce.
ayynen yaa orda uçan mk1-mk2 leri gordukçe bi fena oluyorum........

SNCKTR

bunlarda Yenilmez Invictus  filminden Golf citi  :) ;) :) ;) daha golf vardı ama en cok bu golf vardı ortalıkta
[IMG]http://i50.tinypic.com/15i6f14.jpg[/img]
[IMG]http://i48.tinypic.com/r296xg.jpg[/img]
[IMG]http://i50.tinypic.com/dcpjyd.jpg[/img]

htmetin

Keşke bizde doğan şahin yerine Golf jetta felan üretilse0.misal GTI şimdi üretime başlansa yine birçok alıcısı çıkar.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

d3n1s

arkadaşlar Twilight Eclipse'de Jacob Kırmızı bir Golf 1 kullanıyo hatta Bella'yla beraber biniyolar arabaya ama malum screenshot yok film vizyonda daha

STAK67

transporter 2ydi sanırım sarı bi cabrio vardı ama bulamadım resmini ::)

e12

Alıntı yapılan: STAK67 - 09 Temmuz 2010, 00:56:22
transporter 2ydi sanırım sarı bi cabrio vardı ama bulamadım resmini ::)
önceki sayfalarda olması lazım sarı cabrıomun fotosu ;)

htmetin

Vay be sabit konu olmuş bu topik:)