Passat 2004 TDİ (Son resimler 7.sayfada)

Başlatan passi, 27 Kasım 2008, 00:07:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

revelation

Güle güle bin.. Allah kaza bela vermesin.. Bu arada aramıza hoş geldin :D Aracın çok güzel.. Maşaallah..Renk sedefli siyahsa daha da bi güzel oluyor..

Ouzoo

Maşallah allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler çok güzell
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

passi

Saolun arkadaşlar
evet sedefli siyah olunca araba daha güzel parlıyor ama
arabayı temiz tutmak cok zor, cabuk kirleniyor
hele içinin bej olması, rengi çok gusel daha kaliteli duruyor diğer renklerden
ama her sene komple detaylı iç temizlemeye gidiyor tabi bunun yanında temiz tutmaya çalışıyorum :)

kesik44

Allah nazardan saklasın çok iyi bir araç kazasız belasız binmen dileğiyle... Bir şey soracam plakayı alırken bir ayar verdiniz herhalde?

kesik44

isim kadir falansa kdr olmuş gibi üstad tabi rastlantı olabilir ;D

passi

benim ismim isa kardeşim, ama o rastlantı değil bilerek alınmış bi plaka
peder bey için  :D
isa olcaktı ama bn tam ismimi gormek istemedim abi orda, o yuzdenole
oldu, fena da olmamıştır heralde dimi hehe  :D

kesik44

fena olmamış tabi ki yakışır üstad :D

manimelankolipisikoz

kazasız belasız kullanırsın inşaLLah.çok güzel bir araç.bi defasında kapak yapmıştı bana aynen bu kasa passat :) saygılar dedik tabi :)

serkov

maşallah şu güzelliğe bak ya.. allha kazadan, nazardan korusun...  :melek:
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

passi

Allah herkesi kazadan nazardan korusun arkadaşlar
Saolun beyler
eyw

Halil Kara

Masallah yaa.Allah nazarlardan saklasin, hayirli islerde gule gule kullanmayi nasip etsin.
Senin doseme rengi daha cok hosuma gidiyor benim.Citalari da boyatip uzerine nikelaj cektik mi tadinmaz yenmez valla :D