corrado nam-ı diğer vrc 16

Başlatan vrc 16, 19 Kasım 2008, 13:40:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vrc 16

arabayı görmek isteyenler beni arayabilir burdan haberleşebiliriz.bi de vmn 46 plakalı golf kimin bileniniz varmı

VWci

selamlar son halinin resimlerini paylasirsaniz aracin eski sahipleri icin bir nostalji olur...  ;)

cabrio63

Alıntı yapılan: vrc 16 - 19 Kasım 2008, 13:40:03
arabayı görmek isteyenler beni arayabilir burdan haberleşebiliriz.bi de vmn 46 plakalı golf kimin bileniniz varmı
vmn osmanın arabası

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

Alıntı yapılan: G60 - 19 Kasım 2008, 16:10:37
VMN 46 benim, korktum noldu ???
:D

;D ;D korkma bişi olmaz güzel araba tabi soruyorlar
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

vrc 16

vmn 46 sen keçiörende oturmuyomusun?

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vrc 16

şimdi oldu sen yasemin apartmanında oturuyosun zannedersem ben oraya çok gelir giderim babaanne orada oturuyo.haliylen corrado yu kesin görmüş olman lazım kapının önünde

G60

Evet, yasemin apartmanında oturuyorum.

Hiç görmedim radoyu burda ama, denk gelmedi demekki. Sadece geçen sene konya yolunda görmüştüm sanırım...

vrc 16

son halini görmek isteyenlerle bigün bi görüşme ayarlayalım!!!iyi olur bence!!!ankara bi kaç tane vw görsün

VWci

sen dikmende mi oturuyorsun vrc 16?

vrc 16

araba ustada şimdi o dikmende oturuyor

G60

Şaşmazda mı? Kim bakıyor arabaya?

vrc 16

şaşmaz da atok serviste araba