YENİ GOLF

Başlatan kamasutara, 19 Kasım 2008, 10:40:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamasutara

Merhaba arkadaşlar.Merakla beklenilen GOLF VI yakında piyasaya çıkıcak.İstanbul oto showa giden biri olarak adeta hasta oldum.Volkswagenin sitesindeki fiyat listesinde 1,4 TSI comfortline DSG fiyatı da neredeyse Golf 5 teki ile aynı.Eğer görme şansı olan arkadaşlar varsa bu efsane otomobil hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

maminci

Ben haftasonu test sürüşü yapacam, düşüncelerimi yazarım. Dergilerden gördüğüm kadarıyla iç tasarımı çok güzel olmuş, golf5 in  soğukluğu gitmiş.. :tamamdir

uqur

şu lanet olası para olsaydı bende şimdi almıştım 1 dk duran adidir :)

maminci

Yeni golfu test ettim, öncelikle iç mekan çok güzel ve kaliteli malzemeden yapılmış, sessizliğe diyecek yok, çok beğendim..

kerem81

arkadaşlar yakından görmek isteyen varsa istinye parkta modelleri sergileniyo

serhat

aracı gördüm tsı olanını mavi renkteydi çokk güzel yapmışlar oldukça başarılı bir çalışma zaten 1.6 102hp 14tsı var dimi fsı yok bu kasada
WOLFSBURG STYLE ;)

serkov

Nerelerde test sürüşü yapabiliriz acaba ? deli gibi gitmek istiyorum :)
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

malili

arkadaşlar yeni golfle ilgili sorularınız varsa cevaplıyabilrim ben mali  vw satışdanım
saygılar

passi

cok gusel yapmışlar
görür görmeza waaayy cok gusel olmuş dedim

yellow_driver

arkadaşlar yapılmış güncel testleri okudumda internette, malzeme kalitesi mk 5 e göre çok daha iyi imiş ve camlarında yanlardaki hava oluklarında kullanılan filmler ve ergonomi ile sınıfındaki en sessiz araç olmuş.
imkanım olursa şayet ( en az bir 5 sene sonra ) benim mk 4 ü götürüp hiç düşünmeden alırdım.
herkese kazasız belasız günler

nefret35

izmirde nerde test sürüsü yapabiliriz bilgisi olan var mı??

taha_jetta80

ıspartada bi kaç tane alan var hemen getirmişler. ;)

tomcsd

Alıntı yapılan: serhat - 27 Kasım 2008, 21:38:16
aracı gördüm tsı olanını mavi renkteydi çokk güzel yapmışlar oldukça başarılı bir çalışma zaten 1.3 102hp 14tsı var dimi fsı yok bu kasada

evet bu kasada FSI motor yok... 1.3 102hp motor da YOK! 1.6 102hp motor var ayrıca 1.4TSI 122 ve 160hp'lik motorlar var :tamamdir
GOLF; tutkudur herkes binmez, binemez...

passi

izmirde doğusta test sürüş yapabilirsiniz
ben 2 gun once yaptım
1.4 tsi 122hp
arac cok sessiz gercekten calışıup calışmadıını anlamıosun bile
sürüşü cok zevkli gercekten, iç dizayn cok gusel olmuş
beğendim