adana, antalya ve sonunda kırıkkale yarın da ankaraya dönüş...

Başlatan panik, 13 Kasım 2008, 21:06:10

« önceki - sonraki »

panik

evet abiler, şimdilik işlerin çoğunu bitirdik, artık yaza kadar böyle, yazın param olur da kararımı kesinleştirirsem, projeler farklılaşacak... hadi hayırlısı...

cabrio63

umarım karbüratörün üstündeki hava filtresi kutusunu atmamışsındır,jantlar daha iyi olmuş bence :tamamdir

cabrio63

bu arada eski aynaların pekiyi  göstermiodu ama çok güzel görünüolardı atmamışsındır işallah...

kesik44

güzell olmuş emeğine sağlık app tarz plaka ayrı bir hava katmış kazasız belasız...

mikail

abi motor benim 95 ventoyla aynı nerdeyse yaa

panik

Bugia35

panık makına oldukca guzel bıraz ındırmeyı dusundun mu?

panik

evet abi, bir araştırma yaptım, bana 600e filan maloluyor... şimdilik böyle duracak bakalım, bir gün yine aniden karar verip yapacağım bir şey... 8)

Bugia35

inş. özledıgın gıbı olur hersey  :)

GolfMk1Cabrio

Millet logosuz panjur bulmaya çalışır sen eskiye dönüş yapıyosun far halkaları derken far çerçevelerini mi kastediyosun ? ? ? Hani farın dış tarafında kalanlar  ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

panik

yok aga, her ikisini de kullanmak istiyorum, logosuzu da kullanırım belki ama bu hali de hoşuma gitti... :tamamdir
Ayrıca, OLD SCHOOL RULES 8)
evet gökhan kardeşim, far çerçeveleri sağ ve sol fotoda da görülüyor, onlar eksik....

golf-line2

eski tip panjur daha cok yakışıyor bence..

Mk1GTI

Alıntı yapılan: gokhanficici - 15 Şubat 2009, 01:18:13
Millet logosuz panjur bulmaya çalışır sen eskiye dönüş yapıyosun far halkaları derken far çerçevelerini mi kastediyosun ? ? ? Hani farın dış tarafında kalanlar  ???

Gökhan aklından bile geçirme ordakileri onlar benim...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 16 Şubat 2009, 20:07:13
Gökhan aklından bile geçirme ordakileri onlar benim...
Merak etme ersan abi ben sadece sordum  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???