aranıza yeni geldim..bende artık Volkswagenciyim......:)

Başlatan oner1907, 09 Kasım 2008, 01:24:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oner1907

arkadaşlar selamlar...4-5 gün önce 2001 polo classic aldım.95 binde beyaz..13 bin 700 ytl fiyat nasıl sizce..araç benzinli..tahmini yakıt tüketimi nasıl  olur..bu aracı kullanmanın püf noktaları nedir...

alleyesonme

Aileye hos geldin iyi gunlerde keyifli surusler dilerim arkadasim :) fiati guzel ancak yakitina bisi diemem ben :S

Kng_Slck

Hoşgeldin Aramıza Aracına LPG Şart :) Eğer Benzin İstasyonun Yoksa Tabi :)
(іşім∂эчім gϋсϋм∂эчім)

oner1907

hoşbulduk..teşekürler karşılamanız için.....ii bir karar verdiğim sizlerden belli...iyi bir aileye geldim farkındayım...herkeze ii sürüşler..............kazasız belasızz

HellHound

Hayırlı olsun? Aracın kaç hp? 75 lik ve 100 lük versiyonları mevcut...Birde donanım olarak nasıl klima ve ABS baz modelde opsiyoneldi biz 2000 de sıfır alırken...Eğer 100 lük comfortline aldıysan klima ve ABS standarttır.Fiyatıda güzel sayılır...Bu arada yakıt 100hp için sölüorum istanbul trafiğinde ortalama 8-9 lt civarı oynuyor fakat biraz devirli kullanınca 10 lu litreleri görmek çok kolay :)

freegane

fiyatı donanımlarına göre belirleyebiliriz ancak 2001 model bir vw için gerçekten iyi bir fiyat diyebilirim. doğu seçim yapmışsınız kazasız belasız günler keyifli forumlar diliyorum. aramıza hoşgedin

oner1907

teşekkürler yeni msj lara da...araç 75 hp klima ve çift hava yastığı mevcut....sanırım 90 bin bakımına girmemiş yannız..şimdi bakıma sokucam..triger falan değişçek sanrım...diğer bakımlarıyla bana kaça patlar acaba bu 90 bin bakımı.....

starsky64

öncelikle aramıza hoşgeldin. hayırlı olsun aracın kazasız belasız kullanman dileğiyle. bana göre fiyatı iyi aracın, bakım için ise 500-700 arası bir fiyat gidebilir. eğer yetkili serviste yaparsan 1,000 ytl yi bulabilir diye düşünüyorum. iyi forumlar

shark_vdb

Aramıza hoşgeldin... Hayırlı olsun bu arada Polon, Allah kaza bela vermesin :)
http://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/vwcopy.jpghttp://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/imza-1.jpg

oner1907

hoşbuldukkkk herkezee......iyi sürüşler..hız yapmayın arkadaslarr........

taner

Hoşgeldin araçında hayırlı uğrulu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle