Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
06 VYJ 32 - Sayfa 4

06 VYJ 32

Başlatan freegane, 06 Kasım 2008, 22:36:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

jant ve vr6 spoiler lazım :tamamdir

freegane

vr6 spoiler tamam,evde yatıyor(Kadir kardeşim sağ olsun  ::) ama jant ve yay yapmadan takmak istemiyorum. kim bilir bi bakarsın bi german style daha çıkartırız :D

OffLineR

Süper ya fotolar.
Ama yay şart ya.
Janttan da önce yay şart senin kuzuya.
Böyle leylek  gibi :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

freegane

aaaaaaaaaaaaa o da ne benim kıçı kırık gti'da sticker'landı  :D

birde sizin fikrinizi sorayım,içerideki kırmızı çizgiler nasıl duruyor sizce?

kesik44

Bence on numara Gani abi insanı baştan çıkarıcı bir havası var. ;)

freegane

eyvallah Hüseyin'im,gün geçtikçe daha da çekici olacak inşallah. Bahar temizliğine devam ediyorum,bugün de ne zamandır el deymiyorduk diye bi motora el attım :D

elime sağlık temiz oldu :sevgi:

vw6n

Maşallah 10numara olmuş :tamamdir
Motordaki plastik yerleri neyle temizledin çok güzel görünüyorlar :o

freegane

Sağol Abdullah,yıkadıktan sonra plastik yüzeyler için parlatıcı ve koruyucu özelliği olan ıslak mendiller var,onunla sildim pırıl pırıl oldu  :tamamdir

VWci

Osmanın arabaya rakip çıkmış... :) Kazasız belasız kullanın... ;)

emirhan vr6

kıçı kırıkmı hehe :D maşşallahı var hayalimdeki araba valla cok güzel allah kaza bela vermesin motor felan cok temiz bi vento kafa yaparsın artık gani abi :D

freegane

bana Vento kafa deme  :D içimde bi uhte Vento kafa  >:D askerlik ve evlilik olduğu için masraftan kaçıyorum Emirhan ama eninde sonunda ya bunu ya da daha sonra alacağım  tek kapı bi Mk3'ü 210-220 hp'lik Vento kafalı Tr'de eşi benzeri olmayan bi araba yapmadan bu işlerden çekilmem :tamamdir Mk3 aşkı bambaşka  :sevgi:

VWci

Boşuna para harcama...  :)

freegane

Alıntı yapılan: VWci - 16 Mayıs 2009, 21:31:17
Boşuna para harcama...  :)

Olsa da harcasam :D Zevk işi abi bu iş,mk5 gti'm olsa bu araba için yapmayı düşündüğüm şeyleri ona yapmaya kalksam bu arabaya 2000 euro harcayacaksam o arabaya 5000euro harcıyacam.hem kumarım yok,alkolüm yok,hovardalığım yok. bi sigaram var bırakmaya çalıştığım birde arabam var tek zevkim, rus hatunlara harcıyacağıma arabama harcarım paramı :D

kesik44

Abi rus hatunda hoştur hani ama arabamın önüne geçemez tabiki.. :D