Mıchelin mi, bridgestone mu?

Baþlatan Tuning18, 06 Kasým 2008, 15:07:39

« önceki - sonraki »

Tuning18

ArkadaÃ...Ÿlar arabama dört yeni lastik alÃ,,±cam.Üzerindekiler mÃ,,±chelin.YalnÃ,,±z bir tanesi balon yapmÃ,,±Ã...Ÿ.ÇankÃ,,±rÃ,,± küçük yer.Burada mÃ,,±chelin bulamadÃ,,±m.Briston tavsiye edermisiniz.

alpergndz

hocam ben yazÃ,,±n temmuzda 4 adet 195*65*15  V  michelin enerji lastik aldÃ,,±m.4 lastiÃ,,Ÿi 660 ytlye 6 taksite aldÃ,,±m.AyrÃ,,±ca 4 tanede ücretsiz mikelajlÃ,,± sibop ve kapaÃ,,ŸÃ,,± veriÃ...Ÿlerdi.Michelinin adÃ,,± ve kalitesi belli.Bendeki lastiklerde 3 tane su kanalÃ,,± var Ã...Ÿekli falan güzel.YumuÃ...Ÿak lastik bilindiÃ,,Ÿi üzere.ArkadaÃ...Ÿta opel vardÃ,,± o briston turanza aldÃ,,± 4 tane su kanalÃ,,± var onunkinde ama tr malÃ,,±.benimki italyan malÃ,,±.bristonda sanÃ,,±rÃ,,±m geçen yÃ,,±l avrupada ödül almÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±.

hocam kiÃ...Ÿisel bir tercih lastik herkes farklÃ,,± markadan memnun oluyor ve Ã,,±srarla onu savunuyor.Senin aklÃ,,±n hangisine yatÃ,,±yorsa onu al derim.www.lastix.com da uygun fiyata lastikler var.OrayÃ,,± incele ücretsiz kargo var.Lastik fiyatlarÃ,,± oldukça uygun.

AyrÃ,,±ca Ã...Ÿimdi 4 michelin alana paspas hediye var.

Tuning18

Alper verdiÃ,,Ÿin bilgiler için tÃ...Ÿklr. :tamamdir

alpergndz

rica ederim alÃ,,±nca haberimiz olsun.AyrÃ,,±ca michelen lastkler yakÃ,,±tta da tasarruf ettiriyormuÃ...Ÿ reklamlarÃ,,± vardÃ,,±...

Tuning18

Sonunda kararÃ,,±mÃ,,± verdim. 4 Adet 195*65*15 H MÃ,,±chelin lastik aldÃ,,±m.Tanesi 165,00 ytl.TakmasÃ,,± onlara ait.AyrÃ,,±ca hava olarak da nitrojen bastÃ,,±lar.DOT no: 1708  Ã,,°ki yÃ,,±lda garanti.Balon yaptÃ,,±Ã,,ŸÃ,,± zaman birebir deÃ,,ŸiÃ...ŸtiriyorlarmÃ,,±Ã...Ÿ. BakalÃ,,±m hayÃ,,±rlÃ,,±sÃ,,±.

alpergndz

hayÃ,,±rlÃ,,± olsun hocam güle güle binin..siz çankÃ,,±rÃ,,±da ne iÃ...Ÿ yapÃ,,±yorsunuz?

Tuning18

Pc arÃ,,±zalÃ,,±ydÃ,,±,cevap yazamadÃ,,±m.Askeriyeden yeni emekli oldum.Ã...žimdilik hiç bir iÃ...Ÿ yapmÃ,,±yorum.TeÃ...Ÿekkür ederim.