Güzele benziyor...

Başlatan Mk1GTI, 02 Kasım 2008, 15:52:13

« önceki - sonraki »

Mk1GTI

http://www.araba.com/1510429.html

Güzele benziyor arayanlar değerlendirmeye baksın...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

abi sunroof sonradan takılmış, aynalar filan da oynanmış...  :-\

Mk1GTI

Zamanla bozulmuş olabilir yerine cam tip takılmıştır... Aynalar sorun değil... Aracı alan kişi görmesi lazım... Baksana 15" ATS CUP bile var araçta...

Yanlız tüp var denim büyük ihtimal karburatore çevrilmiş olabilir...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Ouzoo

Dış görünüş ve renk gerçekten 10 numara, fakat sunroof orjinal değilse 5 para etmez
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

savasgti

escocem

arkadaşlar merak ettiğimden soruyorum sunroof a neden bu kadar takıldınız?araç gayet güzel fiyatıda gayet mantıklı bence.sunroofuda tam bnm düşündüğüm gibi yapmış sorunsuz problemsiz hale getirmiş.aracın tavanı yine aynı sağlamlıkta çünkü üzerindeki sunroof orjinalinden en az 50-75 mm arası daha dar sadece bizimkini söküp bunu sabitlemiş.orjinal değil o kadar.başka kaçırdığım bir tarafmı var benim farketmediğim acaba?

lostys

ya ben orjinal hastasıyım, öle bızıklanmış şeyler hoşuma gitmio ondan, çöpten olsun, orjinal olsun... yoksa da hiç olmasın :)

Ouzoo

Zaten sunroof aerodinamiyi acayip etkileyen birşey, ikincisi ne kadar sağlıklı olabilir sunroof dış plastiği ne kadar kaliteli, içeri su alma ihtimali var..Benim arcımda orjinal sunroof varve ön kısmından muhtemelen su alması sonucu boyayı patlattı..Tavanı mecburen boyatıcam önümüzdeki günlerde :bekleriz:
yani demek istediğim orjinalde bile bi zaman problem olabiliyorsa sonradan yapılma bu sunroofta problem çıkmaması mümkün değil.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Mk1GTI

Güzeli seven dikenine katlanır...

oguz oktay

ben ciddi ciddi düşünmeye basladım bu aracı aksaray ne tarafta >:D

Mk1GTI

Valla mk1 almak isteyenler değerlendirsin gidin görün derim... Tanımam etmen satanı ama arayan birisi olsam üşenmem gider bakarım...

gs007tr

iç anadolunun göberğindedir kazasını falan bilmem ama nem olayı 0 olduğu için çürük azdır...

corrado_g60

Alıntı yapılan: ous_polo - 03 Kasım 2008, 20:57:26
aksaray ne tarafta >:D

bunda cıddımısın :)
ıstanbula 600km falan uzaklıkta ankaradan sonra adana yolundan devam etcen ;)
yan komsumuz  :)

oguz oktay

aksarya konusunda valla bilmiyodum nerde oldugunu ama araba konusunda düşünüorum abi