88' MK2 Golf GTI 16V Projesi

Baþlatan Kingpin, 02 Kasým 2008, 00:15:33

« önceki - sonraki »

escocem

kÃ,,±rmÃ,,±zÃ,,±lar en sert olanlarÃ,,± diye biliyorum sarÃ,,± yokmuydu..sierreya taktÃ,,±k kÃ,,±rmÃ,,±zÃ,,± burda araba  bi garip oldu taÃ...Ÿ gibi resmen :)

c3t1n

bunlar normal bushinglerden sert daha dayanikli ama araba kasasi catlama ihtimali yüsek eger araba bi cukura felan girerse...

Kingpin

BakalÃ,,±m artÃ,,±k çatlatmamaya çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±caz... Bir de coilover alÃ,,±nca takÃ,,±cam zaten... :D

Kingpin

Bugün sanayiye Ravelco'yu taktÃ,,±rmaya gidiyordum saat 9:00 sularÃ,,±. :D
Benzin aldÃ,,±m, araba istayonda çalÃ,,±Ã...ŸmadÃ,,±. :D
Sonra 1.30 saatlik rötardan sonra çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rabildim ve nihayet sanayiye geldim.

Ã,,°lk baÃ...Ÿta Prof.Himmi hemen problemi buldu ve her zaman ki gibi elektriksel bir problem olduÃ,,Ÿu için tesisatÃ,,± komple yeniledik. Bobine giden marÃ...Ÿ kablosu kopmuÃ...Ÿ ve çok az deÃ,,ŸiyormuÃ...Ÿ. Sanayiye gelmem bile büyük Ã...Ÿans. :D

Ve sonra ufaktan giriÃ...Ÿtik...

Ã,,°lk önce görünmeyenlerden bahsedeyim. Filtre kutusuyla ilgili çok acayip bir Ã...Ÿey oldu bugün. AslÃ,,±nda çok önceden beri olan bir problemi daha bugün fark ettim. Filtrenin çamurluÃ,,Ÿa giden borusu yokmuÃ...Ÿ! :D :Deli: Tabi ben onu hemen çÃ,,±kardÃ,,±m bilimum içindeki sensörleri iptal ettirdim ve bütün deliklerini, kÃ,,±rÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nÃ,,±, patlaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,± ve çatlaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,± bir güzel fibercide yaptÃ,,±rdÃ,,±m. Sonra Ke-Jet'i de bir güzel balata spreyiyle temizledikten sonra mükemmel bir Ã...Ÿekilde ortaya çÃ,,±ktÃ,,±. MeÃ,,Ÿer araba daha az yakÃ,,±yormuÃ...Ÿ ve daha az filtre sesi çÃ,,±kartÃ,,±yormuÃ...Ÿ. FÃ,,±sÃ,,±r fÃ,,±sÃ,,±r oldu vallahi... :D CAI'den farksÃ,,±z Ã...Ÿu an. Filtre kutusunun bu kadar yaÃ,,ŸlÃ,,± olmasÃ,,±nÃ,,±n tek sebebi olan krank havalandÃ,,±rmasÃ,,±nÃ,,± bir güzel iptal ettim, yerine de krank filtresini oturttum. Mis oldu... :D

Ondan sonra arabayÃ,,± aldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±mdan beri L/100KM çalÃ,,±Ã...ŸmÃ,,±yordu. Bu modeller vakumla çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±yor. KaçaÃ,,ŸÃ,,± bulmak biraz zor oldu ama onu da buldum ve tamir ettim. ArtÃ,,±k filtremi de onardÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±ma göre arabamÃ,,±n ortalama/yaklaÃ...ŸÃ,,±k ne kadar yaktÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nÃ,,± biraz olsun öÃ,,ŸrenebileceÃ,,Ÿim.

Sonra da beni illet eden bagaj otomatiÃ,,Ÿini 2 saat süren bir çalÃ,,±Ã...Ÿmadan sonra yaptÃ,,±k ve artÃ,,±k sorunsuz çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±yor.(UmarÃ,,±m :bekleriz:) :D

En son tabi ki motoru yÃ,,±kadÃ,,±k bir güzel. ArtÃ,,±k çok daha güzel gözüküyor. :D

Ravelco'ya gelince; Çok güzel bir olay çok basit bir mantÃ,,±Ã,,ŸÃ,,± var biliyorum. Hatta bazÃ,,±larÃ,,±na göre çok saçma bir Ã...Ÿey ama Ã...Ÿu an benim güvenlik önlemlerimi sayarsak ve bizim buralarda hÃ,,±rsÃ,,±zlÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±n olduÃ,,Ÿunu da göz önünde bulundurursak.
1.Normal Alarm
2.Engine Start ve alarmÃ,,±
3.Akü Kill Switch anahtarÃ,,±
4.Normal direksiyon kilidi
5.Nrg direksiyon çÃ,,±karma aparatÃ,,±
6.Ravelco
Evet arabanÃ,,±n içine girebilirler fakat götürmeleri biraz uzun sürer. :D Yani kÃ,,±sa sürede götüremezler diyorum. :D Ã,,°nÃ...Ÿallah baÃ...ŸÃ,,±mÃ,,±za böyle bir Ã...Ÿey gelmez ama tedbir tedbirdir. Sonuçta bu eski bir araba ve ihtiyaçtan yapÃ,,±lÃ,,±yor bu kadar Ã...Ÿey. :D

Resimler -karÃ,,±Ã...ŸÃ,,±k-;

[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/img1011e.jpg/1/w2592.png[/img]

evreka09

taze pide gibi dumanÃ,,± tütüyor üstünde maÃ...Ÿallah  :)

TuningLINE

MaÃ...Ÿallah yine bu Ã...Ÿartlarda iyi bile uÃ,,ŸraÃ...ŸÃ,,±yorsun;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiÃ,,Ÿince Türkçe yazÃ,,±m kurallarÃ,,±na dikkat ediniz

corrado

engine start düÃ,,Ÿmesine aÃ...ŸÃ,,±k oldum  :D
kolay gelsin tekrardan onur
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardÃ,,±r

Kingpin

TeÃ...Ÿekkür ederim herkese. Bu arada aracÃ,,±n yakÃ,,±Ã...ŸÃ,,±nÃ,,± test ettim. Uzun yol sabit hÃ,,±z 90 KM/H 9.5LT/100KM yakÃ,,±yor kendileri. Ã...Ÿehir içi de tahminen ortalama insan gibi kullanÃ,,±m/ortalama gazlama ile 12LT yakar diye düÃ...ŸÃ¼nmekteyim. Ne de olsa artÃ,,±k yol bilgisayarÃ,,±m çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±yor. :D Evo'da bile yok vallahi :D

GolfGti16VMk1

Hadi hayÃ,,±rlÃ,,± olsun onuralp . Bol mani bol competision parts gelsin inÃ...Ÿallah  :)  :tamamdir
Volkswagen Motorsport

Kingpin

Ã,,°nÃ...Ÿallah cümlemize. :D

Kingpin

Hadi hayÃ,,±rlÃ,,±sÃ,,±, dayanamadÃ,,±m. :D

[IMG]http://i3.ebayimg.com/04/i/001/19/72/59ef_1.JPG[/img]

golf-line2

hayÃ,,±rlÃ,,± olsun  :sevgi:

bende dün almaya gittim wermedi 500tl ye anlaÃ...ŸamadÃ,,±k   sana kaca geldi sormasÃ,,± ayÃ,,±p?

GolfGti16VMk1

Off hayÃ,,±rlÃ,,± olsun maÃ...Ÿallah çok güzeller.

Devamm et  devaaaaa eeet

Arkalardan ücretleri veremeyen varmÃ,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,±Ã,,± :D

:tamamdir
Volkswagen Motorsport