Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
proje jetta sayfa 36 - Sayfa 38

proje jetta sayfa 36

Başlatan evreka09, 25 Ekim 2008, 23:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: evreka09 - 17 Nisan 2009, 17:25:43
gökhan bu orjinali zaten . ama zaman içerisinde onada sıra gelecek
Orjinali olduğunu biliyorumda Erol abi ötekiler hani dört yuvarlak kornalılar varya GTI falan onları diyom :p
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

evreka09

biraz kirliyiz ama kusura bakmayın fotoğraf makinası ile çekilen fotolar ( daha öncekiler cep ile çekildiydi de ondan )

Mk1GTI

Maşallah... Spoiler nerde erol.... :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Bugia35

bıde yaylansa ne cıcı durur..?

evreka09

önler yaylandı arkalar kelek attı eskiye döndü

önlerde apex var

Mk1GTI

Arkalar ne keleği yaptı erol hemen söyle bi kenarda alalım ifadelerini...

Ben bu fotoları kabul etmiyom... Ne o sanayide mi çektin bunları... Git şöyle yeşillikler içinde falan çek... Kırmızıyı açıyor Yeşillikler... Ve baştan yıka :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

abi lastik yanaklarını düşürmeyi düşünüyor msuun ? daha sportif olarak ?

evreka09

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 14 Mayıs 2009, 09:52:19
Arkalar ne keleği yaptı erol hemen söyle bi kenarda alalım ifadelerini...

Ben bu fotoları kabul etmiyom... Ne o sanayide mi çektin bunları... Git şöyle yeşillikler içinde falan çek... Kırmızıyı açıyor Yeşillikler... Ve baştan yıka :)

arkalar sürtme ve çökme yaptı mecburen söktüm

malesef fırsatım yok araba tamırcının dükkanında duruyor . gelip geçerken çektim . söz bu hafta ilgilencem

ilker lastik ebatlarıyla oynamayı düşünmüyorum bu hafta 185/60/14 lastiklerim geliyor onları takacağım 195 lastikler buyuk geldi

Mk1GTI

Erol 185/60 yada 195/50 normal ölçülerin yaylarda bunlar sürttmesi lazım...

Han

Allah analı babalı büyütsün Maaşallah :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

evreka09

arkadaşlar uzun bir aradan sonra buradayım